slayerzs34
80+ Bronze
Iyi 20aynen farklı hocam ben denedim bir eth de 38mh/s alırken raven de 20mh/s alıyorum
Iyi 20aynen farklı hocam ben denedim bir eth de 38mh/s alırken raven de 20mh/s alıyorum
Algoritma farklı olduğu için, ETH'de 38 alıyorsan RVN'de o kadarını alacaksın diye bir şey yok, biri KAWPOW, diğeri ethash ya da daggerhashimoto.aynen farklı hocam ben denedim bir eth de 38mh/s alırken raven de 20mh/s alıyorum
anladım hocam da biraz tepki vermişiniz gibime geldi tepki verecek bir şey yok ki ortalıktaAlgoritma farklı olduğu için, ETH'de 38 alıyorsan RVN'de o kadarını alacaksın diye bir şey yok, biri KAWPOW, diğeri ethash ya da daggerhashimoto.
sizin için dememiştim ki hocamBen yapmiyorum
Sadece eth kazılmıyor ki ?Mining olayı ekran kartı fiyatlarının astronomik seviyelere çıkmasına neden oldu. Neyse ki bu durum son bulmak üzere. Çünkü Ethereum madenciliği için geri sayım başladı. Şirket yetkilileri yaptıkları açıklamalarda Temmuz ayını işaret ettiler.
Ethereum 2.0'ın yayınlanmasına artık sayılı günler kaldı. Şirket yetkilileri yeni güncellemenin önümüzdeki Temmuz ayında yayınlanacağını açıkladılar. Gelecek olan güncelleme ile ekran kartlarıyla kazım yapma olayı da son bulacak.
Farklı bir madencilik türüne geçecek olan Ethereum, artık yatırılan ETH miktarı kadar para kazandıracak. Bu da ekran kartı madenciliğinin tamamen bitmesi anlamına geliyor. Peki şu anda piyasada olan binlerce ekran kartının akıbeti ne olacak? Bu da önemli bir soru işareti diyebiliriz.
Yani bu kadar kesin konuşmiyalim başka mininglerde kazabilirler çok kazandirmasadaMining olayı ekran kartı fiyatlarının astronomik seviyelere çıkmasına neden oldu. Neyse ki bu durum son bulmak üzere. Çünkü Ethereum madenciliği için geri sayım başladı. Şirket yetkilileri yaptıkları açıklamalarda Temmuz ayını işaret ettiler.
Ethereum 2.0'ın yayınlanmasına artık sayılı günler kaldı. Şirket yetkilileri yeni güncellemenin önümüzdeki Temmuz ayında yayınlanacağını açıkladılar. Gelecek olan güncelleme ile ekran kartlarıyla kazım yapma olayı da son bulacak.
Farklı bir madencilik türüne geçecek olan Ethereum, artık yatırılan ETH miktarı kadar para kazandıracak. Bu da ekran kartı madenciliğinin tamamen bitmesi anlamına geliyor. Peki şu anda piyasada olan binlerce ekran kartının akıbeti ne olacak? Bu da önemli bir soru işareti diyebiliriz.
Tepki vermedim, yazış tarzım bu şekilde. Mesela ben 1660 Super ile firo kazarken 2 MH/s civarı kazıyorum tabii kazmak denilemez kazamıyorum hep hata verdi bu yüzden ETH'e devam.anladım hocam da biraz tepki vermişiniz gibime geldi tepki verecek bir şey yok ki ortalıkta
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin için dememiştim ki hocam
Eth 2.0 ekran karti ile kazilmayacakmiş attiğim yazinin devaminda ve videosunda söylüyor. Video link:Evet. Bu arada büyük miner'lar yine ekran kartıyla ethereum 2.0 kazacak. Fark etmeyecek ki.
Keşke inşallahMining işi biterse piyasada çok ekran kartı dönecek yani fiyatlarda aşırı düşüşler yaşanabilir.
.anladım hocam da biraz tepki vermişiniz gibime geldi tepki verecek bir şey yok ki ortalıkta
sizin için dememiştim ki hocam
Ama dierleeini o kadar büyük sorun olacağini sanmiyorum.Sadece eth kazılmıyor ki ?
Onlar oncedende vardi.yani eskisi gibi olur herhalde?.Yani bu kadar kesin konuşmiyalim başka mininglerde kazabilirler çok kazandirmasada
o zaman raven devam keEth 2.0 ekran karti ile kazilmayacakmiş attiğim yazinin devaminda ve videosunda söylüyor. Video link:Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke inşallah
.
Ama dierleeini o kadar büyük sorun olacağini sanmiyorum.
Onlar oncedende vardi.yani eskisi gibi olur herhalde?.
O kadar büyük sorun diye bir şey yokEth 2.0 ekran karti ile kazilmayacakmiş attiğim yazinin devaminda ve videosunda söylüyor. Video link:Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke inşallah
.
Ama dierleeini o kadar büyük sorun olacağini sanmiyorum.
Onlar oncedende vardi.yani eskisi gibi olur herhalde?.
yani benim gibiler heheheArtık orasına madenciler karar verir
Ama ETH yükselmeden önce o kadar büyük bir bronlem yoktu.yani fitalatı arttı popüler leşti.fiyatı düşdümide herşeyin eski haline geleceğine inaniyoruz.ama sende haklısın.örneğin güzel oturmuşO kadar büyük sorun diye bir şey yok
Siz olayı yanlış anlamışsınız
Kripto paraları normal para gibi düşünün.
Atıyorum Dolar tamamen piyasadan çekilse insanlar euro alır gibi
Onun sistemide ona benzer