slayerzs34
80+ Bronze
İnan çok yanılıyorsundiğer kripto paralar ekran kartı krizi çıkarabilecek değerde değil.
İnan çok yanılıyorsundiğer kripto paralar ekran kartı krizi çıkarabilecek değerde değil.
Orası öyle ama şuanki altcoin durumuna göre bir sonuç değerlendiriyorum.Talep artarsa fiyat da artabilir.
bak şuanda diğer kripto paraların kazılması karı arttı
Evet. Bu arada büyük miner'lar yine ekran kartıyla ethereum 2.0 kazacak. Fark etmeyecek ki.Orası öyle ama şuanki altcoin durumuna göre bir sonuç değerlendiriyorum.
hocam valla 1080 ile ne güzel mining yapıyorduk eth kazıyordukBak şu an düştü. Sadece eth yok ciğerim
tamam eyvallah oyuncular için rahat bi dönem açılacakta ben şuan 11.sınıf öğrencisiyim ve temmuz ayından sonra 12.sınıfa geçmiş ve üniversite için sıkıca hazırlanmaya başlamış olacam o zaman kart stokları düzeldiğinde nasıl oyun oynayacam benMining olayı ekran kartı fiyatlarının astronomik seviyelere çıkmasına neden oldu. Neyse ki bu durum son bulmak üzere. Çünkü Ethereum madenciliği için geri sayım başladı. Şirket yetkilileri yaptıkları açıklamalarda Temmuz ayını işaret ettiler.
Ethereum 2.0'ın yayınlanmasına artık sayılı günler kaldı. Şirket yetkilileri yeni güncellemenin önümüzdeki Temmuz ayında yayınlanacağını açıkladılar. Gelecek olan güncelleme ile ekran kartlarıyla kazım yapma olayı da son bulacak.
Farklı bir madencilik türüne geçecek olan Ethereum, artık yatırılan ETH miktarı kadar para kazandıracak. Bu da ekran kartı madenciliğinin tamamen bitmesi anlamına geliyor. Peki şu anda piyasada olan binlerce ekran kartının akıbeti ne olacak? Bu da önemli bir soru işareti diyebiliriz.
Ya tek eth yok ki halen kazıyorumhocam valla 1080 ile ne güzel mining yapıyorduk eth kazıyorduk
Ne olursa olsun kriz bitmek zorunda , çünkü oyun sektörüne büyük zararlar veriyor. Buna bir el atıcak bence global kuruluşlar.Evet. Bu arada büyük miner'lar yine ekran kartıyla ethereum 2.0 kazacak. Fark etmeyecek ki.