EKRAN KARTI FIRINLAMA SONRASI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR PROBLEMİ NE OLABİLİR

Reaksiyon skoru
4
Evet, başlık biraz ilginç arkadaşlar ama hemen anlatayım Turbox GT 740 ekran kartım var geçenlerde görüntü vermez olmuştu ve bende lehimleri tekrar birbirine kaynasın diye 180-200 derecelik bir fırına atıp 10-15 dk arası ısıttım ve kartım çalışmaya başladı 3-4 ay gidiyor sonra tekrar bi fırın bi 3-4 ay daha gidiyor sizce problemi nedir tamir edilebilir mi ? tamir ettirip bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum

fırın bağımlısı olmuş

Evet, başlık biraz ilginç arkadaşlar ama hemen anlatayım Turbox GT 740 ekran kartım var geçenlerde görüntü vermez olmuştu ve bende lehimleri tekrar birbirine kaynasın diye 180-200 derecelik bir fırına atıp 10-15 dk arası ısıttım ve kartım çalışmaya başladı 3-4 ay gidiyor sonra tekrar bi fırın bi 3-4 ay daha gidiyor sizce problemi nedir tamir edilebilir mi ? tamir ettirip bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum
kartın canı fırın çekiyor demekki hocam fırından devam

AHAHAHAHAHHA Evet fırın bağımlılığının olduğu doğrudur :D

Çipin bağlantı noktasına temas etmemesi sonucu oluyordu sanırım, fırınlayınca bir süreliğine düzeliyor sonra gene gidiyor ve tekrar fırınlamak gerekiyor. Reballing deniyordu sanırım ondan yapmak lazım ama kesin çözüm değil.

Chipseti arızalı chipset bulunmuyor ülkemizde ama bir yerde bunu tamir edenler vardı az bi araştır bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri