kurtarali21
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hesabımı nasıl kapatabileceğimi söyler misinMemnun oluruz.
hesabımı nasıl kapatabileceğimi söyler misinMemnun oluruz.
dostum biraz boşuna açılmış bir konu galiba . Yıl başından beri fiyatlar yüksek bir çok sebebdenarkadaşlar bir ekran kartı gördüm hepsiburada'da. 37 bin TL. yorum sizin..
Adminlere yalvarman lazım.hesabımı nasıl kapatabileceğimi söyler misin
yükseleceğini tahmin edebiliyordum ama 37 k çok yüksek geldi banadostum biraz boşuna açılmış bir konu galiba . Yıl başından beri fiyatlar yüksek bir çok sebebden
yahu eğer boş konuysa çık başka konularla ilgilen Allah Allah yav.Adminlere yalvarman lazım.
Sadece bu konun değil. Açtığın konular Troll amaçlı ve hiçbir yararı yok.yükseleceğini tahmin edebiliyordum ama 37 k çok yüksek geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
yahu eğer boş konuysa çık başka konularla ilgilen Allah Allah yav.
diğer konularımın nesi varmış?Sadece bu konun değil. Açtığın konular Troll amaçlı ve hiçbir yararı yok.
Benim şahinin fiyatı bile almaya yetmiyor.Babama diyimde arabayı satıp bunu alam (!)
Tamam dostum ben konundan çıkıyorum. Sen devam et.diğer konularımın nesi varmış?
işte! bu büyük bir sorun bence. adamlar arabasını satsa bile bir pc parçası alamayabiliyorBenim şahinin fiyatı bile almaya yetmiyor.
sorun bu değil, pc parçası arabadan daha pahalı olabilir.işte! bu büyük bir sorun bence. adamlar arabasını satsa bile bir pc parçası alamayabiliyor
Satsam da almam ki. 3090 almaya ne gerek var reklam ajansı mi işletiyorum editörlük mu yapıyorum nedir?işte! bu büyük bir sorun bence. adamlar arabasını satsa bile bir pc parçası alamayabiliyor
aynı şey değil mi yasorun bu değil, pc parçası arabadan daha pahalı olabilir.
ben de almam zatenSatsam da almam ki. 3090 almaya ne gerek var reklam ajansı mi işletiyorum editörlük mu yapıyorum nedir?