Neler Yeni

Ekran Kartı Genel Bakımı İçin Garantiye Yollamalı mıyım?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
ekran kartım rx570 4 gb garantisinin bitmesine 8 ay kaldı 2 yıldan fazladır kullanıyorum genel bakım ve temizlik için garantiye göndermelimiyim kart çok fazla ısınmıyor max 80 derece bu işlemler için para alıyolarmı tahmini kaç tl alırlar ?

Atyxah

80+ Silver
rahatsızsan gönderebilirsin ama şahsen ben göndermezdim para konusunu bilmiyorum

Laurâs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Hüseyin Resul Uslu
ekran kartım rx570 4 gb garantisinin bitmesine 8 ay kaldı 2 yıldan fazladır kullanıyorum genel bakım ve temizlik için garantiye göndermelimiyim kart çok fazla ısınmıyor max 80 derece bu işlemler için para alıyolarmı tahmini kaç TL alırlar ?
Çok para almazlar sonuçta temizlenecek.
Yada almazlar oda olabilir.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
ekran kartım rx570 4 gb garantisinin bitmesine 8 ay kaldı 2 yıldan fazladır kullanıyorum genel bakım ve temizlik için garantiye göndermelimiyim kart çok fazla ısınmıyor max 80 derece bu işlemler için para alıyolarmı tahmini kaç TL alırlar ?

Kendinde yapabilirsin bence. Youtube da videoları var. Yaz sonunda bende girişmeyi düşünüyorum.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rahatsızsan gönderebilirsin ama şahsen ben göndermezdim para konusunu bilmiyorum
Çok para almazlar sonuçta temizlenecek.
Yada almazlar oda olabilir.
Kartın fanları baya tozlandı macunuda kurumuştur garantisi varken gönderiyim diyorum en iyisi pazartesi arayıp bilgi alicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinde yapabilirsin bence. Youtube da videoları var. Yaz sonunda bende girişmeyi düşünüyorum.
Kanka garantisi olmasa denerdim ama garantisi varken riske atmıyım diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom