Ekran kartı görünmüyor

Reaksiyon skoru
78
Gençler bizim dükkan bilgisayarı var bu bilgisayar ekran kartını görmüyor. Karta vga üzerinden bağlıyorum. Görüntü geliyor fakat driver kuramıyorum. Çünkü Driver Booster Pro programı bile driver'ı mı görmüyor. Kartın üzerinde herhangi bir model numarası vesaire yazmıyor veya silinmiş. Dxdiag da ise sadece nvidia corparation yazıyor. Bu driverlar olmadığı için görüntü kalitesi kötü ve yamuk yumuk çözüm sizce nasıl acaba

Driver Booster gibi programları kullanırsanız gayet doğal böyle olması.
Format atın ve Driver Booster gibi programları kullanmayın. Manuel olarak sürücü güncellemesi/yüklemesi yapın.

Gpu-z indirip bir bak modeline
Gpu z de gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver Booster gibi programları kullanırsanız gayet doğal böyle olması.
Format atın ve Driver Booster gibi programları kullanmayın. Manuel olarak sürücü güncellemesi/yüklemesi yapın.
Format atamam maalesef çünkü içinde barkod sistemi var o silinir. Windows 10 32bit olmasından kaynaklı olabilirimi acaba

Gpu-z indirip bir bak modeline
GPU-Z'den bakabilirsin veya kasayı açıp ekran kartının üzerinde var ise etiketten de bulabilirsin ama Driver Booster gibi ***** saptal programlar olanı da batırıyor üstüne bir de kayıt defteri ile oynuyor karma karışık hal alıyor.

En iyisi temiz kurulum yapmak ve Driver booster gibi programları silin hayatınızdan.
Gpu z de gözükmüyor

Format atamam maalesef çünkü içinde barkod sistemi var o silinir. Windows 10 32bit olmasından kaynaklı olabilirimi acaba
Barkod sistemi derken? 32 bit ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartını kasadan söküp çekirdek üzerindeki koddan da bakabilirisniz veya Nvidia'nın sitesinde autodetect tarzı bir işlem var onu yapabilirsiniz.

Windows 10 32bit olmasından kaynaklı olabilirimi acaba
Sanmıyorum.
Nvidia'nın driver yerinden otomatik arama yapınca bir sonuç çıkıyor mu

Ekran karını çıkarıp inceleyebilirsen üzerindeki koddan falan modelini bulma şansın var

Sanmıyorum.
Nvidia'nın driver yerinden otomatik arama yapınca bir sonuç çıkıyor mu

Ekran karını çıkarıp inceleyebilirsen üzerindeki koddan falan modelini bulma şansın var
Denedim fakat nvidia sitesinde hata veriyor

GPU-Z'den bakabilirsin veya kasayı açıp ekran kartının üzerinde var ise etiketten de bulabilirsin ama Driver Booster gibi ***** saptal programlar olanı da batırıyor üstüne bir de kayıt defteri ile oynuyor karma karışık hal alıyor.

En iyisi temiz kurulum yapmak ve Driver booster gibi programları silin hayatınızdan.

Barkod sistemi derken? 32 bit ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartını kasadan söküp çekirdek üzerindeki koddan da bakabilirisniz veya Nvidia'nın sitesinde autodetect tarzı bir işlem var onu yapabilirsiniz.
Barkod sistemi bizim satış programı knk işte

Denedim fakat nvidia sitesinde hata veriyor

Barkod sistemi bizim satış programı knk işte
Önerebileceğim tek şey format. Barkod sistemini biraz anlatırsan belki yedekleyebiliriz ama sağlıklı olacağını sanmıyorum.
Ayrıca satış yaptığınız verileri de yedekleyeceksiniz sanırım. Ek depolama alanı gerek.
Disk ayırma ile yapabilirsiniz.

Önerebileceğim tek şey format. Barkod sistemini biraz anlatırsan belki yedekleyebiliriz ama sağlıklı olacağını sanmıyorum.
Ayrıca satış yaptığınız verileri de yedekleyeceksiniz sanırım. Ek depolama alanı gerek.
Neyse ya artık yamuk yumuk ekranla kullanalım artık

Ekran kartının üzerinde bir kod vardı bende onu arastirdim ve geforce 310 diye bi kartın koduymuş ama driver bulamadım hatta az kala virüs yükleyecektim

Geri