ekran kartı güncelleme

fettahaltuntaş

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
198
merhabalar 1650 super kullanıyorum bu gün kartıma bir güncelleme geldi indirmedim oyuna girdim ve gta 5 de yaklaşık 10 fps lik bir düşüş var bundan kaynaklımı

Her zaman sistemi güncel tutmak gerekir ama bugün gelen güncellemeyi yapmadın diye 10 fps’lik bir düşüş olacağını zannetmiyorum..

merhabalar 1650 super kullanıyorum bu gün kartıma bir güncelleme geldi indirmedim oyuna girdim ve gta 5 de yaklaşık 10 fps lik bir düşüş var bundan kaynaklımı
Nvidia denetim masasindan ekran kartı ile ilgili yaptığın ayarlar sıfırlanıyor bilgine ayarlsr yaptıysan düzelt

Başka oyunlar üzerinden denedin mi peki? Fps düşüşü var mı diye.
reis yardım için eyw ayarlar sıfırlanmış gerçekten hem oyunun hem ekran kartının oyunun neden sıfırlandığını anlamadım🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia denetim masasindan ekran kartı ile ilgili yaptığın ayarlar sıfırlanıyor bilgine ayarlsr yaptıysan düzelt
reis çok sağolasın dedğin gibiymiş teşekkürler

Yani büyük ihtimal ile ondan kaynaklıdır aynı durum benimde başıma geldi , RX590 SE kullanıcısıyım ve driverim güncel olmadığı zaman sistem performans kaybı yaşamaya başlıyor hemen güncelle derim.

reis yardım için eyw ayarlar sıfırlanmış gerçekten hem oyunun hem ekran kartının oyunun neden sıfırlandığını anlamadım🤔

reis çok sağolasın dedğin gibiymiş teşekkürler
ama driverları güncel tutmayı unutma he sakın :)

Yani büyük ihtimal ile ondan kaynaklıdır aynı durum benimde başıma geldi , RX590 SE kullanıcısıyım ve driverim güncel olmadığı zaman sistem performans kaybı yaşamaya başlıyor hemen güncelle derim.

ama driverları güncel tutmayı unutma he sakın :)
tamamdır reisim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,557
Üyeler
186,908
Son üye
hyperonoss
Geri