Neler Yeni

Ekran kartı güncellemesi Sonra Ekranın 3-4 Saniye gidip gelmesi Problemi!!

Xiahou0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan Ak
Instagram
matthew_gh0
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198348428061/
Facebook
1000115855
Merhaba arkadaşlar rx570 li bir sisteme sahibim ve monitörüm acer kg241Q. pc yi aldıktan böyle 7 8 ay sonra ekranım gidip gelmeye başladı 3 4 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor bu. Hemde böyle çok patlamalı ışıklı biranda patlamaların olduğu oyunlarda oluyor fakat fps düşüşü veya fps drop olmuyor , ekran kapanıyor sesler falan geliyor ama görüntü vermiyor
hdmı kablosunu değiştirdim ve bir süreliğine ekran gidip gelmemeye başladı sorun çözülmüştü. monitörden şüphelendim test edebileceğim başka bir pc olmadığı için monitörü test edemiyorum. sonra 11.30.2020 de amd ekran kartı güncellemesi için yazılım gönderdi ve ekran kartını güncelledim güncellemem ile birlikte tekrar 3-4 saniyeliğine ekran gidip gelmeye başladı tekrardan. forumları okudum ve genellikle rx serisinde böyle bir problem varmış gibiduruyor, bunun problemi sizce ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler değerli dostlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar rx570 li bir sisteme sahibim ve monitörüm acer kg241Q. PC yi aldıktan böyle 7 8 ay sonra ekranım gidip gelmeye başladı 3 4 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor bu. Hemde böyle çok patlamalı ışıklı biranda patlamaların olduğu oyunlarda oluyor fakat fps düşüşü veya fps drop olmuyor , ekran kapanıyor sesler falan geliyor ama görüntü vermiyor
hdmı kablosunu değiştirdim ve bir süreliğine ekran gidip gelmemeye başladı sorun çözülmüştü. monitörden şüphelendim test edebileceğim başka bir PC olmadığı için monitörü test edemiyorum. sonra 11.30.2020 de amd ekran kartı güncellemesi için yazılım gönderdi ve ekran kartını güncelledim güncellemem ile birlikte tekrar 3-4 saniyeliğine ekran gidip gelmeye başladı tekrardan. forumları okudum ve genellikle rx serisinde böyle bir problem varmış gibiduruyor, bunun problemi sizce ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler değerli dostlar.
kafayı yiyeceğim oyunun ortasında ekran gidiyor monitörü pc yi kırmamak için zor duruyorum :))

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Merhaba arkadaşlar rx570 li bir sisteme sahibim ve monitörüm acer kg241Q. PC yi aldıktan böyle 7 8 ay sonra ekranım gidip gelmeye başladı 3 4 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor bu. Hemde böyle çok patlamalı ışıklı biranda patlamaların olduğu oyunlarda oluyor fakat fps düşüşü veya fps drop olmuyor , ekran kapanıyor sesler falan geliyor ama görüntü vermiyor
hdmı kablosunu değiştirdim ve bir süreliğine ekran gidip gelmemeye başladı sorun çözülmüştü. monitörden şüphelendim test edebileceğim başka bir PC olmadığı için monitörü test edemiyorum. sonra 11.30.2020 de amd ekran kartı güncellemesi için yazılım gönderdi ve ekran kartını güncelledim güncellemem ile birlikte tekrar 3-4 saniyeliğine ekran gidip gelmeye başladı tekrardan. forumları okudum ve genellikle rx serisinde böyle bir problem varmış gibiduruyor, bunun problemi sizce ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler değerli dostlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kafayı yiyeceğim oyunun ortasında ekran gidiyor monitörü PC yi kırmamak için zor duruyorum :))
ddu ile sil hangi sürümde sorun yoksa onu yükle

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
By Mehmet
Sıkıntı ekran kartının donanımında olabilir veya yazılımda teknik bir sorun olmuş olabilir eskiden varmıydı bu durum?

Xiahou0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan Ak
Instagram
matthew_gh0
Steam
Facebook
1000115855
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı ekran kartının donanımında olabilir veya yazılımda teknik bir sorun olmuş olabilir eskiden varmıydı bu durum?
evet, son 3 veya 4 güncellemedir yanlış hatırlıyo da olabilirim böyle oluyor her güncellediğim de ekran gidip geliyor

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
evet, son 3 veya 4 güncellemedir yanlış hatırlıyo da olabilirim böyle oluyor her güncellediğim de ekran gidip geliyor
Ekran karrtı monitöre hdmi ile mi bağlı?
Driver olarak hangi sürümdesiniz?
Oyunlara girdiğinizde, azıcık yük bindiğinde bu olay oluyor ve resetten sonra geçiyor o gün bir daha olmuyor, fakat ertesi gün yine oluyor. Sorun bu mudur?

Xiahou0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan Ak
Instagram
matthew_gh0
Steam
Facebook
1000115855
Ekran karrtı monitöre hdmi ile mi bağlı?
Driver olarak hangi sürümdesiniz?
Oyunlara girdiğinizde, azıcık yük bindiğinde bu olay oluyor ve resetten sonra geçiyor o gün bir daha olmuyor, fakat ertesi gün yine oluyor. Sorun bu mudur?
evet hdmi ile bağlı, 20.12.1 en son gelen ve geldiği gibi tekrar kapanmalar başladı. Resetten sonra oluyor mu bilmiyorum fakat bazen her gün bazen 3-4 günde bir oluyor tam bir şeyi belli olmuyor

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
evet hdmi ile bağlı, 20.12.1 en son gelen ve geldiği gibi tekrar kapanmalar başladı. Resetten sonra oluyor mu bilmiyorum fakat bazen her gün bazen 3-4 günde bir oluyor tam bir şeyi belli olmuyor
Aynı sorun bende de vardı, hdmi'dan kaynaklı, sorunu hiçbir türlü çözemedim. En sonunda hdmi yerine displayport kablosu ile bağladım monitöre, ardından sorun çözüldü. 2 ay boyunca aynı sorunu çekmiştim. Ayrıca gitgel yaptığında pcye restart atarsanız o gün içinde aynı olay bir daha olmuyor. Fakat pcyi kaparsanız ardından tekrar açarsanız yine sorun başlıyor. Aynı döngüyü yapmanız gerekiyor (restart)...

Xiahou0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Metehan Ak
Instagram
matthew_gh0
Steam
Facebook
1000115855
Aynı sorun bende de vardı, hdmi'dan kaynaklı, sorunu hiçbir türlü çözemedim. En sonunda hdmi yerine displayport kablosu ile bağladım monitöre, ardından sorun çözüldü. 2 ay boyunca aynı sorunu çekmiştim. Ayrıca gitgel yaptığında pcye restart atarsanız o gün içinde aynı olay bir daha olmuyor. Fakat pcyi kaparsanız ardından tekrar açarsanız yine sorun başlıyor. Aynı döngüyü yapmanız gerekiyor (restart)...
çok teşekkür ederim reis eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,731
Üyeler
159,819
Son üye
Bilendenal Destek
Top Bottom