Xiahou0
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Metehan Ak
- matthew_gh0
- 1000115855
Merhaba arkadaşlar rx570 li bir sisteme sahibim ve monitörüm acer kg241Q. pc yi aldıktan böyle 7 8 ay sonra ekranım gidip gelmeye başladı 3 4 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor bu. Hemde böyle çok patlamalı ışıklı biranda patlamaların olduğu oyunlarda oluyor fakat fps düşüşü veya fps drop olmuyor , ekran kapanıyor sesler falan geliyor ama görüntü vermiyor
hdmı kablosunu değiştirdim ve bir süreliğine ekran gidip gelmemeye başladı sorun çözülmüştü. monitörden şüphelendim test edebileceğim başka bir pc olmadığı için monitörü test edemiyorum. sonra 11.30.2020 de amd ekran kartı güncellemesi için yazılım gönderdi ve ekran kartını güncelledim güncellemem ile birlikte tekrar 3-4 saniyeliğine ekran gidip gelmeye başladı tekrardan. forumları okudum ve genellikle rx serisinde böyle bir problem varmış gibiduruyor, bunun problemi sizce ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler değerli dostlar.
hdmı kablosunu değiştirdim ve bir süreliğine ekran gidip gelmemeye başladı sorun çözülmüştü. monitörden şüphelendim test edebileceğim başka bir pc olmadığı için monitörü test edemiyorum. sonra 11.30.2020 de amd ekran kartı güncellemesi için yazılım gönderdi ve ekran kartını güncelledim güncellemem ile birlikte tekrar 3-4 saniyeliğine ekran gidip gelmeye başladı tekrardan. forumları okudum ve genellikle rx serisinde böyle bir problem varmış gibiduruyor, bunun problemi sizce ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler değerli dostlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kafayı yiyeceğim oyunun ortasında ekran gidiyor monitörü pc yi kırmamak için zor duruyorum )Merhaba arkadaşlar rx570 li bir sisteme sahibim ve monitörüm acer kg241Q. PC yi aldıktan böyle 7 8 ay sonra ekranım gidip gelmeye başladı 3 4 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor bu. Hemde böyle çok patlamalı ışıklı biranda patlamaların olduğu oyunlarda oluyor fakat fps düşüşü veya fps drop olmuyor , ekran kapanıyor sesler falan geliyor ama görüntü vermiyor
hdmı kablosunu değiştirdim ve bir süreliğine ekran gidip gelmemeye başladı sorun çözülmüştü. monitörden şüphelendim test edebileceğim başka bir PC olmadığı için monitörü test edemiyorum. sonra 11.30.2020 de amd ekran kartı güncellemesi için yazılım gönderdi ve ekran kartını güncelledim güncellemem ile birlikte tekrar 3-4 saniyeliğine ekran gidip gelmeye başladı tekrardan. forumları okudum ve genellikle rx serisinde böyle bir problem varmış gibiduruyor, bunun problemi sizce ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler değerli dostlar.