Bak yegenimm ben tekin adamlara benzemem baban yaşındayım düzgün konuşşne yapacan la konuşmazsam
Bak yegenimm ben tekin adamlara benzemem baban yaşındayım düzgün konuşşne yapacan la konuşmazsam
senin tekinliği yesinler haydi git ötede havlaBak yegenimm ben tekin adamlara benzemem baban yaşındayım düzgün konuşş
Bak yegenimmm bana birşeyler oluyor düzgün konuşsenin tekinliği yesinler haydi git ötede havla
doğru hocam öyle yapmak lazım ama dayıya yarıldım sabah sabahPuanı yüksek yerden al garantide felan sorun çıkmasın sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne yapacan la konuşmazsam
özellikle uğraşıyor biz gülelim diyedoğru hocam öyle yapmak lazım ama dayıya yarıldım sabah sabah
hocaaaamözellikle uğraşıyor biz gülelim diye![]()
Hocam yorum yapamam valla bilgisayarı açsam Ram kitlerine bakardım bulurdum ama hynix a die olabilir ama kurcalamak lazım birazhocaaaam
bu nasıl ya hem iyzico var hem de kampanyaları hiç kullanmamıştım ben bir de beyaz olmasını istiyordum ramlerin +rgb müq![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-60A300J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Bak yegenim sen beni yanlış anlamışsın ben tekin insanlardan degilim bak başına bir şey gelirse benden çıkmıştır olayözellikle uğraşıyor biz gülelim diye![]()
kardeşim trollü bırak da işine bak hadi bir şey konuşuyoruz şurdaBak yegenim sen beni yanlış anlamışsın ben tekin insanlardan degilim bak başına bir şey gelirse benden çıkmıştır olay
Bir çılgınlık yapmak isterseniz şöyle bir şey atabilirimhocaaaam
bu nasıl ya hem iyzico var hem de kampanyaları hiç kullanmamıştım ben bir de beyaz olmasını istiyordum ramlerin +rgb müq![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-60A300J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Yegenim karışma işime düzgün davranacak ayagıma kapanacak öyle affederimkardeşim trollü bırak da işine bak hadi bir şey konuşuyoruz şurda
Bilgisayara girince bakabilirim bu arada hynix a die mı diye melez bir dağılımı yoksa alınabilir over clock felan yaparsanız sorun çıkartmaz en azındankardeşim trollü bırak da işine bak hadi bir şey konuşuyoruz şurda
hocam gündüz ona bi bakma şansınız var mıdır ya eğer müsait olursanızHocam yorum yapamam valla bilgisayarı açsam Ram kitlerine bakardım bulurdum ama hynix a die olabilir ama kurcalamak lazım biraz