Ekran Kartı İçin bulgara gidiyorum

farukboylugx

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
228
Evet dostlar 500 euro olsa euro 10 lira olsa 5000tl olur dedim bekleyemedim 5858tlye 2080s oc aldım zamlandı 8900tlye sattım şimdi 8000tlye euro aldım babamlabulgaristana gidip rtx 3070 alacağım video paylaşsam sırf forum için izlermisiniz veya yasakmı bilginiz varmı

Marka model ve fiyat bilginiz var mı peki 3070 ile ilgili.

Evet dostlar 500 euro olsa euro 10 lira olsa 5000tl olur dedim bekleyemedim 5858tlye 2080s oc aldım zamlandı 8900tlye sattım şimdi 8000tlye euro aldım babamlabulgaristana gidip rtx 3070 alacağım video paylaşsam sırf forum için izlermisiniz veya yasakmı bilginiz varmı

Hocam ticarete dökmüşsün bu işi :D

knk bende izlerim merak ettim şimdi öyle diyince

Hocam ticarete dökmüşsün bu işi :D
babadan böyle gördük ayrıca hepsine konu açmıştım 5800e bu kart alınır mı? diye vatandan aldım 3gün sonra fiyat 9800 oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ASUS GeForce DUAL RTX 2080 SUPER EVO-V2 GAMING OC hala imzamda duruyormuş :)

Açıkçası bende bilmiyorum sadece meraktan sordum bende :)

Bence çek izleriz. Şahsen bende yurt dışından bu tarz ürünlerin getirilmesi olayını çok merak ediyorum. Havaalanında nasıl geçilir? Ekstra ücret alırlar mı bilmek istiyorum. Bazı kişiler 1 tane için hakkınız bir şey olmaz diyor ama bazıları da tamamen ordaki gümrükçünün insafına bağlı diyor. Eğer bunları anlatırsan çok iyi olur.

Türkiyiden almak yerine ordan almak ne kadar karlı ?

5850 Tl'ye alınan ekran kartını 8900Tl'ye satmakta büyük başarı bu arada :D

Tebrik ediyorum.

Türkiyiden almak yerine ordan almak ne kadar karlı ?
gezip yemek içmek karı var fiyat olark 2500tl felan

5850 TL'ye alınan ekran kartını 8900Tl'ye satmakta büyük başarı bu arada :D

Tebrik ediyorum.
teşekkürler tamamen vatan bigisayarın stok gelmeden fiyat yenilememe politikasının açığını kullanmış bulunmaktayım

Geri