Ekran Kartı Isınması

Reaksiyon skoru
19
Bende Powercolor HD5770 VORTEX Ekran Kartı var , ekran kartı boşta 55 derece , full kullanımda 103 dereceye kadar çıkıyor.Ne yapabilirim ?

Bende Powercolor HD5770 VORTEX Ekran Kartı var , ekran kartı boşta 55 derece , full kullanımda 103 dereceye kadar çıkıyor.Ne yapabilirim ?
UV yapabilirsin veya kasanın hava akışı kötüyse bu yöntemi deneyebilirsin

Termal macununu yenileyebilir veya UV yapabilirsin.

Termal macun değişim vakti gelmiş gibi duruyor, UV yapabilirsin ama macunu önce 1 değiştir.

UV yapmak yerine, eğer ekran kartın eski ise veya içindeki termal soğutucuya güvenmiyorsan, internetten termal macun alıp, kendinde ekran kartını sökebileceğine güveniyorsan, ekran kartındaki termal macunu değişebilirsin, ben yaptığımda düzeldi benimde Galax GTX 750 ekran kartım var, önerdiğimi yaptım ve sorun çözüldü.

UV yapabilirsin veya kasanın hava akışı kötüyse bu yöntemi deneyebilirsin
Uv Yapınca ekranda değişik değişik çizgiler çıkıyor.
Cevabınız için teşekkürler.
Post automatically merged:

Termal macununu yenileyebilir veya UV yapabilirsin.
Cooler Master htk-002 ile macununu yeniledim.Yine aynı.

Termal macun değişim vakti gelmiş gibi duruyor, UV yapabilirsin ama macunu önce 1 değiştir.
Bence zaten kış geldi geliyor...Bu kış da idare edeyim.Önümüzdeki yaz direkt kartı değiştireyim. :)
Cevabınız için teşekkürler...

UV yapmak yerine, eğer ekran kartın eski ise veya içindeki termal soğutucuya güvenmiyorsan, internetten termal macun alıp, kendinde ekran kartını sökebileceğine güveniyorsan, ekran kartındaki termal macunu değişebilirsin, ben yaptığımda düzeldi benimde Galax GTX 750 ekran kartım var, önerdiğimi yaptım ve sorun çözüldü.
Teşekkür ederim cevabınız için.Kartta bi problem var gibi.Mahalle bilgisayarcısı iki kez değiştirdi. Ben de 3 kez değiştirdim.Nedense bi değişiklik olmuyor...

Geri