knk oyun oynadığın zmanki değerlini atman daha mantıklı olur burada boşta sanırımMSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK OC 16GB GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı
ekran kartım var boşta Alıntıyı görüntüle23 derece bence fazla düşük neden bilmiyorum oyunlarda 64 ten yukarı çıkmıyo fanlar %40 da çalışıyo
hemen girip atıyorumknk oyun oynadığın zmanki değerlini atman daha mantıklı olur burada boşta sanırım
at knkhemen girip atıyorum
hocam gta5 story 8xmsaa da full ayarlarda 70 fps ve max 67 derece gördüknk oyun oynadığın zmanki değerlini atman daha mantıklı olur burada boşta sanırım
Normal sıkıntı yok .hocam gta5 story 8xmsaa da full ayarlarda 70 fps ve max 67 derece gördü
standart olarak %40 da çalışıyorFanların boşta iken de çalışıyor olması normal değil, muhtemelen bu yüzden sıcaklık düşük. GPU biosuyla mı oynadın, özel bir ayar filan mı yaptın?
İki fanlı ventus için değerler güzel.hocam gta5 story 8xmsaa da full ayarlarda 70 fps ve max 67 derece gördü
fabrika çıkışSenin elle girdiğin özel bir fan ayarı mı yoksa fabrika çıkışı bu şekilde mi?
Valla knk degerler güzel sorun yok.Gayet iyi yanistandart olarak %40 da çalışıyor
tamam sağol ilgilendğin içinValla knk degerler güzel sorun yok.Gayet iyi yani