Neler Yeni

ekran kartı işlemci aldım görüntü yok yardım edin

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
GAMİNZ TRİO 12GB 192 BİT MSI MARKA EKRAN KARTI İLE RYZEN7 5800X aldım, anakartım gıgabyte b450m H görüntü gelmiyor, bu anakart destekliyor mu desteklemiyor mu? yardımcı olur musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar normalde destekliyor diye biliyorum da şimdi elim ayağıma dolaştı bi yardımcı olun

ramler sağlam, ekran kartını da düzgün taktım, eski ekran kartını da taktım yine çalışmadı bi yardımcı olun

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Anakartın o işlemciyi destekliyor ama bios güncel olması gerekli, eğer eski sürüm bir bios varsa çalışmayabilir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
işlemci değiştirirken bios güncelledin mi? güncellemediysen eski işlemciyi takıp biosu güncelle

Can...

80+ Platinum
GAMİNZ TRİO 12GB 192 BİT MSI MARKA EKRAN KARTI İLE RYZEN7 5800X aldım, anakartım gıgabyte b450m H görüntü gelmiyor, bu anakart destekliyor mu desteklemiyor mu? yardımcı olur musunuz

arkadaşlar normalde destekliyor diye biliyorum da şimdi elim ayağıma dolaştı bi yardımcı olun

ramler sağlam, ekran kartını da düzgün taktım, eski ekran kartını da taktım yine çalışmadı bi yardımcı olun
bios güncellemen lazım hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bios güncelleme gerekiyor

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın o işlemciyi destekliyor ama bios güncel olması gerekli, eğer eski sürüm bir bios varsa çalışmayabilir.
hocam anakart yazısı gelmiyor ki ama hiç sistem yok yani çalışmıyor, aralık ayında flaşa indirip güncelledim biosu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
hocam anakart yazısı gelmiyor ki ama hiç sistem yok yani çalışmıyor, aralık ayında flaşa indirip güncelledim biosu
eski işlemciyi takmalısın tekrar

Top Bottom