Ekran Kartı, İşlemci, Kasa Sıcaklığı

Keremeow

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, benim Asus rog strix 2060super kartım var, kendisi oyunlarda fanlarını çok yavaş hızlandırıyor ve çok hızlı çalıştırmıyor haliyle ısınıyor witcher 3 te kendi haline bıraktığımda 81 dereceleri gördü ( bu kasa kapağı kapalıyken ). Fanları %100 yaptığımda kasa kapağı kapalı iken yine 68 derece oluyor. Fakat kasanın kapağını açtığımda 50 derecelere kadar düşüyor %100 fanda. Sizlere sorum kasanın kapağını açık kullansam sıkıntı olurmu ? çünkü bu sıcaklıklar sistem için çok sağlıklı, Ekran kartım 15 derece, İşlemcimde 15 derece soğuyor. Bir diğer sorum ise fanları kendim %100 lere çekmem Msi afterburner ile sistemi yorar, zarar verir mi ? Son olarak kapağı açık kullanıcaksam nelere dikkat etmeliyim ? Şimdiden Teşekkürler

Ekler

• The Witcher 3 Screenshot 2020.07.13 - 22.15.30.77.png
    The Witcher 3 Screenshot 2020.07.13 - 22.15.30.77.png
    2.9 MB · Hit: 71
Bro aynılarını bende sordum sorun yok kasqnı isticekler kasayı değiştir fln
Fanları yüzde yüze çekersen sıkıntı olmaz ama otomatik olması iyidir
Kasanı temizle hava akışını engelleyen şwyleri yok et

Dostum tavsiyem eksoz fan ekle,yoksa tabi.
Tava fan ekle ve temiz soguk hava önden gelsin

Arkadaşlar merhaba, benim Asus rog strix 2060super kartım var, kendisi oyunlarda fanlarını çok yavaş hızlandırıyor ve çok hızlı çalıştırmıyor haliyle ısınıyor witcher 3 te kendi haline bıraktığımda 81 dereceleri gördü ( bu kasa kapağı kapalıyken ). Fanları %100 yaptığımda kasa kapağı kapalı iken yine 68 derece oluyor. Fakat kasanın kapağını açtığımda 50 derecelere kadar düşüyor %100 fanda. Sizlere sorum kasanın kapağını açık kullansam sıkıntı olurmu ? çünkü bu sıcaklıklar sistem için çok sağlıklı, Ekran kartım 15 derece, İşlemcimde 15 derece soğuyor. Bir diğer sorum ise fanları kendim %100 lere çekmem Msi afterburner ile sistemi yorar, zarar verir mi ? Son olarak kapağı açık kullanıcaksam nelere dikkat etmeliyim ? Şimdiden Teşekkürler
Açık kullansan sıkıntı olmaz ama kasa hava akışı iyi değil galiba

Kasanızın modeli nedir?
Kartınızın soğutması da çok iyi fakat dereceler çok fazla geldi bana.

Kasanızın modeli nedir?
Kartınızın soğutması da çok iyi fakat dereceler çok fazla geldi bana.
Thermaltake v200 TG, Sanırım kasamın fanları yavaş çalışıyor gigabyte ın yazılımı üzerinden ayarlamam lazım, ama gigabyte ın yazılımı sorunlu destekle iletişim kurucam, ve evet ekran kartı zaten Rog strix kendini kanıtlamış hangi kart full yükse 50 derecelerde çalışabilir açık kasada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kasanın fanları elimi koyuyorum resmen hava gelmiyor, anakartım gigabyte ama yazılımı çalışmıyor, ayarlayamıyorum. Açılmıyor direkt yazılımı ne yapıcam şaşırdım. destek ile iletişim kurmayı deniyebilirim, kasanın fanları bu kadar yavaş olamaz heralde elimi koyuyoru ekzoz fan a hava gelmiyor elime.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,274
Üyeler
192,261
Son üye
Leonidasman
Geri