EKRAN KARTI/İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
30000
Son zamanlarda sürekli olarak yarış içerisinde oldukları için ekran kartlarına ve işlemcilere yetişemedim. Şu anda hangi marka revaçta? Detaylıca bilgi verebilecek varsa çok sevinirim.
Nvidia mi?
AMD mi?
İntel mi?
Ryzen mi?

Son zamanlarda sürekli olarak yarış içerisinde oldukları için ekran kartlarına ve işlemcilere yetişemedim. Şu anda hangi marka revaçta? Detaylıca bilgi verebilecek varsa çok sevinirim.
Nvidia mi?
AMD mi?
İntel mi?
Ryzen mi?
Ekran kartı 4070+ 5 7600 yapabilirsin.

Elindeki anakart nedir hocam

Anakarta da sahip değilim şu anda. Yıllardır sektörden uzaktım o yüzden hiç bir bilgim yok hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. Hepsini tek tek almayı ya da hazır bir sistem bulursam onu almayı düşünüyorum.
Post automatically merged:

Ekran kartı 4070+ 5 7600 yapabilirsin.
İyi güzel dedin de hangi markanınki güzel ekran kartlarında :D

Anakarta da sahip değilim şu anda. Yıllardır sektörden uzaktım o yüzden hiç bir bilgim yok hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. Hepsini tek tek almayı ya da hazır bir sistem bulursam onu almayı düşünüyorum.
Post automatically merged:

İyi güzel dedin de hangi markanınki güzel ekran kartlarında :D
O zaman ortalama bi b650 anakart+ddr5 32gb ram+rtx 4070 alabilirsin. Kartın markası OC falan yapmak niyetin yoksa çok önemli değil ucuz modellere bakmanı tavsiye ederim çünkü tepe modellere vereceğin parayla 4070ti da alabilirsin
Edit işlemci R5 7600 veya 7600x şu an hangisi ucuzsa onu al

O zaman ortalama bi b650 anakart+ddr5 32gb ram+rtx 4070 alabilirsin. Kartın markası OC falan yapmak niyetin yoksa çok önemli değil ucuz modellere bakmanı tavsiye ederim çünkü tepe modellere vereceğin parayla 4070ti da alabilirsin
Edit işlemci R5 7600 veya 7600x şu an hangisi ucuzsa onu al
Anladım, işlemcide AMD daha iyi diyorsun o zaman doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,276
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri