Merhaba ekran kartımı sarı sitede sattım ekran kartının kendi koruma süngeri olmadığı için kartona sardım kutunun içinde hareket etmeyeceği sekilde de sıkıştırdım bunu bir de pat pat a sarsam yeterli olur mu başına bir şey gelir mi sizce
Tekrar koliye koyamam bir kaç büyük parça da var sınırı gecer o zaman bunu 4-5 kat pat pata sarsam yeter herhaldehocam ben mesela bir kasa sattım sırf paketleme 50tl civarı oldu gibi
özen göstermeniz yönündeyim pat patı çok fazla yapın ondan sonra tekrar koliye koyun
Neden ki hocam SSD ram anakartimi işlemcimi hepsini ordan sattım bir sorun olmamıştıApram guvende ile sattiysaniz gecmis olsun bu aralar dolandirilma ihtimali yuzde 70
O kadar sardım ettim her işlemde video ya aldım bir de teslim ederken alsam yetmez mi bunu o kadar şeye sardım geri açmak istemiyorum açıkçasıkart sistemde çalışırken video çekin video bitmeden kartı sistemden çıkarıp seri numarasını çekin
ekran kartını kargo şubesinde görevli önünde kargolayın seri numarasını falan çekin videoya paketleme bitip teslim edene kadar videoyu bitirmeyin
en kötüsünü düşün.adam kartını alır iade hakkını kullanır sana bozuk kart gönderir..uğraş dur sonra.sen ne gönderdiğini kanıt edersen her türlü elinde koz olurO kadar sardım ettim her işlemde video ya aldım bir de teslim ederken alsam yetmez mi bunu o kadar şeye sardım geri açmak istemiyorum açıkçası
İyi güzelde şöyle de bir sorun var bunu takabilecegim bir kasam yok diğer parçaları kargoladım dün bir tek ekran kartı bugüne kalmıştıen kötüsünü düşün.adam kartını alır iade hakkını kullanır sana bozuk kart gönderir..uğraş dur sonra.sen ne gönderdiğini kanıt edersen her türlü elinde koz olur