Neler Yeni

Ekran kartı kasa dibine çok yakın, problem olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartım asus tuf 5070ti ve kasa Asus A21 Plus. Ekran kartı kasanın alt kısmına çok yakın duruyor. Alt kısmı delikli ama bilemedim. Isı problemi olur mu?
Kasanın ısınacağını sanmıyorum ama ekran kartı için belki sorun olabilir diye düşündüm. Bir daha iade edip yeni bulmakla uğraşmak istemiyorum. Görüntü benim için hiç önemli değil yeter ki performansına problem oluşturmasın istiyorum.

Ekler

• kasa2.jpg
    kasa2.jpg
    211.4 KB · Hit: 53
  • kasa1.jpg
    kasa1.jpg
    290.6 KB · Hit: 52

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartım asus tuf 5070ti ve kasa Asus A21 Plus. Ekran kartı kasanın alt kısmına çok yakın duruyor. Alt kısmı delikli ama bilemedim. Isı problemi olur mu?
Kasanın ısınacağını sanmıyorum ama ekran kartı için belki sorun olabilir diye düşündüm. Bir daha iade edip yeni bulmakla uğraşmak istemiyorum. Görüntü benim için hiç önemli değil yeter ki performansına problem oluşturmasın istiyorum.
Alt tarafı delikli çok sıkıntı çıkarmaz.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
Arada çok az boşluk var dolayısıyla ekran kartının fanlar vasıtasıyla oraya vereceği sıcak hava orada birikip daha da çok ısınmaya yol açabilir ama havanın çıkabileceği delik varsa sorun olmaz yine de sen bir süre düzenli olarak kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada çok az boşluk var dolayısıyla ekran kartının fanlar vasıtasıyla oraya vereceği sıcak hava orada birikip daha da çok ısınmaya yol açabilir ama havanın çıkabileceği delik varsa sorun olmaz yine de sen bir süre düzenli olarak kontrol et
kasanın içerisi serin olacağından sorun etmez diye umut ediyorum. Son bir parçam kaldı kargodan gelmeyen sıvı soğutucu. O geldiğinde kontrol edip güncelleyeceğim konuyu. Belki benzeri durumda olanlar vardır

Clayz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

bi test et sıcaklık degerlerını ama mantıken az cokda olsa normale gore ısınır

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
iade etmeyi düşünüyorum bilemedim bunun yerine Cooler Master MasterBox TD500 V2 almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,773
Üyeler
168,686
Son üye
selim.u03
Top Bottom