Neler Yeni

Ekran kartı kasa dibine çok yakın, problem olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartım asus tuf 5070ti ve kasa Asus A21 Plus. Ekran kartı kasanın alt kısmına çok yakın duruyor. Alt kısmı delikli ama bilemedim. Isı problemi olur mu?
Kasanın ısınacağını sanmıyorum ama ekran kartı için belki sorun olabilir diye düşündüm. Bir daha iade edip yeni bulmakla uğraşmak istemiyorum. Görüntü benim için hiç önemli değil yeter ki performansına problem oluşturmasın istiyorum.

Ekler

• kasa2.jpg
    kasa2.jpg
    211.4 KB · Hit: 54
  • kasa1.jpg
    kasa1.jpg
    290.6 KB · Hit: 53

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartım asus tuf 5070ti ve kasa Asus A21 Plus. Ekran kartı kasanın alt kısmına çok yakın duruyor. Alt kısmı delikli ama bilemedim. Isı problemi olur mu?
Kasanın ısınacağını sanmıyorum ama ekran kartı için belki sorun olabilir diye düşündüm. Bir daha iade edip yeni bulmakla uğraşmak istemiyorum. Görüntü benim için hiç önemli değil yeter ki performansına problem oluşturmasın istiyorum.
hava akışı biraz dar ama çok sıcaklık olcağını düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
son çare kasayı yan yatır hocam ısınırsa öyle kullan

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,100
İsim
Hacı
Hiçbir sorun olmaz.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
fre
Merhaba arkadaşlar,

ayni kasadan bende de var ön kisimda 3 tane fan olursa hiç bir sorun olmaz, alt bomboş oradan hava çekiyor ekran karti
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade etmeyi düşünüyorum bilemedim bunun yerine Cooler Master MasterBox TD500 V2 almayı düşünüyorum
benim sistem buz gibi calisiyor, iade almazlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,822
Üyeler
168,692
Son üye
hyper35
Top Bottom