Neler Yeni

Ekran kartı kod 43 hatası ve ekrandaki karıncalanmalar

keremka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet kerem
Bilgisayarı açtığım gibi ekranda karıncalanmalar oldu aygıt yöneticisinden baktım ve ekran kartı sorun bildirdiginden Windows bu aygıtı durdurdu kod 43 hatası verdi bunu nasıl çözebilirim yazılımsal veya donanımsal hata olduğunu nasıl anlaşılır bilgisayar çalışıyor ama ekran karıncalı halde

Ekler

• IMG_20250403_221314.jpg
    IMG_20250403_221314.jpg
    1.5 MB · Hit: 9

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Emin
Bilgisayarı açtığım gibi ekranda karıncalanmalar oldu aygıt yöneticisinden baktım ve ekran kartı sorun bildirdiginden Windows bu aygıtı durdurdu kod 43 hatası verdi bunu nasıl çözebilirim yazılımsal veya donanımsal hata olduğunu nasıl anlaşılır bilgisayar çalışıyor ama ekran karıncalı halde
bilgisayarı kullanabiliyorsanız ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun ama vram arızası gibi görünüyor

keremka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekran kartım Radeon RX 580

keremka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet kerem
bilgisayarı kullanabiliyorsanız ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun ama vram arızası gibi görünüyor
Kral PC kendiliğinden kapandı sonra tekrar açılınca sorun düzeldi bu sefer kendiliğinden ama tekrar oluyor bu sorun geçen hafta olmuştu bu kezde ekran kartının ömrü azalıyor olabilir mi

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Emin
Kral PC kendiliğinden kapandı sonra tekrar açılınca sorun düzeldi bu sefer kendiliğinden ama tekrar oluyor bu sorun geçen hafta olmuştu bu kezde ekran kartının ömrü azalıyor olabilir mi
ekran kartı chipi reball istiyor olabilir veyahut vram arızalı olabilir bir ekran kartı tamircisine götürmende fayda var

keremka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet kerem
ekran kartı chipi reball istiyor olabilir veyahut vram arızalı olabilir bir ekran kartı tamircisine götürmende

ekran kartı chipi reball istiyor olabilir veyahut vram arızalı olabilir bir ekran kartı tamircisine götürmende fayda var
Teşekkür ederim birde şunu fark ettim güç kablosunu söküp tekrar takınca düzeldi güç kablosu sorunundanda kaynaklanma durumu var mı

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Emin
Top Bottom