Neler Yeni

ekran kartı kulanımı çok düşük

Lognar00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
onur kılıçkaya
merhabalar paramı biriktirp ryzen 3 2200g işlemci asrock a320 2x4 2983 oc 1tb hdd ve rx 570 strix 4gb sisteme ekran kartı sornadan dahil oldu girdiğim oyunlardan düşük performans csgo en yüksek ayarlar 60 fps 50 fps rust 40 50 fps gibi gta 5 yüksekde oynayamıyorum düşükde oynuyorum ve çok forum okudum ram lerimin mhz düşük dediler oc yaptım rustta ekran kartı kulanımı en fazla %40 oluyor işlemci %60 kullanıyor daha fazla dayanamicam kırmak üzereyim ne yapıcam bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.....

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
merhabalar paramı biriktirp ryzen 3 2200g işlemci asrock a320 2x4 2983 oc 1tb HDD ve rx 570 strix 4gb sisteme ekran kartı sornadan dahil oldu girdiğim oyunlardan düşük performans csgo en yüksek ayarlar 60 fps 50 fps rust 40 50 fps gibi gta 5 yüksekde oynayamıyorum düşükde oynuyorum ve çok forum okudum RAM lerimin mhz düşük dediler oc yaptım rustta ekran kartı kulanımı en fazla %40 oluyor işlemci %60 kullanıyor daha fazla dayanamicam kırmak üzereyim ne yapıcam bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.....
Sistemini baştan sona yazabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlerin düşükmüş. 1 tane 8gb ram olması daha iyi olurdu.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sorun yok. Ekran kartı o kadar kullanıyordur.
Fakat darboğaz olabilir o işlemci ile(?).

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Sorun yok. Ekran kartı o kadar kullanıyordur.
Fakat darboğaz olabilir o işlemci ile(?).
O işlemci darboğaz yapmaz ama ekran kartı kullanımının düşük olması darboğazı gösteriyor. Sistemde sorun olabilecek tek şey ram gibi gözüktü bana.

Lognar00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
onur kılıçkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemini baştan sona yazabilir misin?

Ramlerin düşükmüş. 1 tane 8gb RAM olması daha iyi olurdu.
ryzen 3 2200g rx 570 1 tb hdd 2x4 ram a320 500w psu

O işlemci darboğaz yapmaz ama ekran kartı kullanımının düşük olması darboğazı gösteriyor. Sistemde sorun olabilecek tek şey RAM gibi gözüktü bana.
bilmiyorum ekran kartım neden bu kadar düşük anlamıyorum ramlkerim çift kanal 2x4

ucu ucuna diyebiliriz az yapıyor olabilir hatta
yani csgoda 60 fps yüksek de olması çok saçma

apexde falan %100 de gpu kulanırken bi anda 40 düşüyor anlamıyorum her oyunda böyle yani apu kulansam daha fazla fps alırım

Lognar00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
onur kılıçkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardım edecek yokmu sorunum var arkdaşlar diğer youtbe test sonuclarıyla alakası yok ?

Top Bottom