Ne kullanıyor ekran kartını görev yöneticisinden baktın mı?ekran kartım sadece masaüstü ve denetim masası açıkken(uygulama olarak) %30 gibi bir değer veriyor korkmaya başladım ne yapmalıyım
normal gibi. oyunda değilsin sonuçta. boştayken %0 olması lazım.ekran kartım sadece masaüstü ve denetim masası açıkken(uygulama olarak) %30 gibi bir değer veriyor korkmaya başladım bu normal mi? ne yapmalıyım?
kendi ekran kartıma baktım şimdi görev yöneticisinin dediğine göre google vesaire açık olmasına rağmen kullanım %1-2 arasında takılıyorekran kartım sadece masaüstü ve denetim masası açıkken(uygulama olarak) %30 gibi bir değer veriyor korkmaya başladım bu normal mi? ne yapmalıyım?
Ne kullanıyor ekran kartını görev yöneticisinden baktın mı?
Malwarebytes ve ya kaspersky ile tarama yapın. Mining virüsü bulaşmış olabilir.
Nvidia kullanıyormuş sanırımMalwarebytes ve ya kaspersky ile tarama yapın. Mining virüsü bulaşmış olabilir.
Bence yine de normal değil. Sıcaklık kaçta?Nvidia kullanıyormuş sanırım Alıntıyı görüntüle
içimi rahat tutabilir miyim?
nvidia Container bende neredeyse hiç kullnamıyor yinede garip geldi sen en iyisi bir tarama yap vesemir'in dediği gibiNvidia kullanıyormuş sanırım Alıntıyı görüntüle
içimi rahat tutabilir miyim?
48 derece niçin nvidia container bu kadar fazla kullanıyor (klip v.b. şeyler almak için bu kısayol hep açık bu yüzden mı?)Bence yine de normal değil. Sıcaklık kaçta?
Onu kapatıp bir bakar mısın? Bakalım ondan mıymış.48 derece niçin nvidia container bu kadar fazla kullanıyor (klip v.b. şeyler almak için bu kısayol hep açık bu yüzden mı?)Alıntıyı görüntüle
Arkada şu an zoom açık fakat size sıcaklık v.b. ekran fotoğrafını atarken kapalıydı
aklıma yatmıyor benim de vesemir e katılıyorum bir kapatıp bakın değerlere48 derece niçin nvidia container bu kadar fazla kullanıyor (klip v.b. şeyler almak için bu kısayol hep açık bu yüzden mı?)Alıntıyı görüntüle
Arkada şu an zoom açık fakat size sıcaklık v.b. ekran fotoğrafını atarken kapalıydı