Neler Yeni

Ekran kartı kullanımı boşta yüzde kaç olmalı

Furkii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
ekran kartım sadece masaüstü ve denetim masası açıkken(uygulama olarak) %30 gibi bir değer veriyor korkmaya başladım bu normal mi? ne yapmalıyım?

ekran kartım sadece masaüstü ve denetim masası açıkken(uygulama olarak) %30 gibi bir değer veriyor korkmaya başladım ne yapmalıyım
Ne kullanıyor ekran kartını görev yöneticisinden baktın mı?

ekran kartım sadece masaüstü ve denetim masası açıkken(uygulama olarak) %30 gibi bir değer veriyor korkmaya başladım bu normal mi? ne yapmalıyım?
kendi ekran kartıma baktım şimdi görev yöneticisinin dediğine göre google vesaire açık olmasına rağmen kullanım %1-2 arasında takılıyor

Ne kullanıyor ekran kartını görev yöneticisinden baktın mı?
1613484754315.png

Burayı soruyorsanız böyle

Bence yine de normal değil. Sıcaklık kaçta?
48 derece niçin nvidia container bu kadar fazla kullanıyor (klip v.b. şeyler almak için bu kısayol hep açık bu yüzden mı?)
1613485048723.png

Arkada şu an zoom açık fakat size sıcaklık v.b. ekran fotoğrafını atarken kapalıydı

48 derece niçin nvidia container bu kadar fazla kullanıyor (klip v.b. şeyler almak için bu kısayol hep açık bu yüzden mı?)Alıntıyı görüntüle
Arkada şu an zoom açık fakat size sıcaklık v.b. ekran fotoğrafını atarken kapalıydı
Onu kapatıp bir bakar mısın? Bakalım ondan mıymış.

48 derece niçin nvidia container bu kadar fazla kullanıyor (klip v.b. şeyler almak için bu kısayol hep açık bu yüzden mı?)Alıntıyı görüntüle
aklıma yatmıyor benim de vesemir e katılıyorum bir kapatıp bakın değerlere

Geri