Ekran kartı kullanımı cs2 de 0 gösteriyor

Reaksiyon skoru
8
Nvdia GeForce RTX 5070 ekran kartım var normalde ekran kartı kullanımı 30-40 gösteriyorken bugün girdiğimde 0 gösteriyordu oyun içinde. Ama oyunda herhangi bir takılma drop, FPS düşmedi yani normal eskisi gibi oynuyodum. Fakat dediğim gibi msi afterburner dan baktığımda GPU kullanımı 0 yazıyordu bunu nasıl düzelteceğim. Sürücüleri bugün güncelledim.

dgpu kullandığın halde igpu kapatmazsanız olur öyle...

İgpu işlemci üzerinde grafik işlemcisi var yani ekran kartı onu kullanır ayar yapıldı ise

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    148.9 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
Bios üzerinden kapat
hocam herkes farklı bişey yazmış. bios yapmak istemiyorum çünkü zor açılıyor ve zaten yeni ayarlarını yaptım. bunun tam çözüm yolu yok mudur ? çünkü önceden böyle bişey yokru pc yi alalı 1 ay oldu zaten bir anda oldu ve neden oldu anlamadım.

hocam herkes farklı bişey yazmış. bios yapmak istemiyorum çünkü zor açılıyor ve zaten yeni ayarlarını yaptım. bunun tam çözüm yolu yok mudur ? çünkü önceden böyle bişey yokru pc yi alalı 1 ay oldu zaten bir anda oldu ve neden oldu anlamadım.
İşlemciniz nedir

İşlemciniz nedir
İgpu var başka yolu yok hocam zor değil bios üzerinden kapatıcaksınız sadece birde dp Kablosu ekran kartına bağlıdır umarım
yani ekran kartındaki bütün kablolaran ekran kartına takılı başka bir şey yoktu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İgpu var başka yolu yok hocam zor değil bios üzerinden kapatıcaksınız sadece birde dp Kablosu ekran kartına bağlıdır umarım
hocam peki böyle kullansam herhangi bir sorun çıkarır mı ilerde bana

Geri