Ekran kartı macun değişimi sırasında yaşanan olay

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
40
1736972815855.jpeg
beyler ekran kartını ilk defa açtım aldıhımdan beri içi böyleydi r15 yazan devrelerin üstünde termal ped yok ve ekran kartı chip in üstünde amd yazmıyor bitmiş macunu temizledim sizce her şey dogru mu termal ped eklemem gereken bi yer var mı xfx rx 6600xt veya gözünüze çarpan bi yanlış var mı

bulduğunuz gibi bırakın bence

işlemci dışına taşan yerleri de temizle çok yavaş bir şekilde. hatta yağsız devre temizleme spreyi kullan sadece. Vram lerin üstünde termal pad var. iyi gibi hiç elleme.

yok hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci dışına taşan yerleri de temizle çok yavaş bir şekilde. hatta yağsız devre temizleme spreyi kullan sadece. Vram lerin üstünde termal pad var. iyi gibi hiç elleme.
tamam reis ellemicem ama amd yazmaması hala garip geldi :D

reis video çekmiştim sanırım o kadar demirin rengi ile uyumlu ki görmedim ama o ped galiba tam emin değilim ama

yok hayır

reis video çekmiştim sanırım o kadar demirin rengi ile uyumlu ki görmedim ama o ped galiba tam emin değilim ama
Kral pedlerin tam sadece soğutma bloğuna yapışmış sıkıntı olmaz elleme sen ona. Soğutma bloklarının arasındaki tozları felan iyicene al. Macunuda düzgün sur sıkıntı kalmaz

yok hayır

Oradaki ped işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,651
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri