Yardım Ekran kartı macun değişimi sonrası VGA ışığı yanıyor.

Boot sorunu başka sebepli olabilir. Arızalı kart bios girmez ya da boot sonrası masaüstünde çöker.
Sistemi tekrar açmayı denedim ve böyle bir ekran ile karşılaştım yeniden başlatıp windows olan diski seçtim ama yine aynı yere dönüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi tekrar açmayı denedim ve böyle bir ekran ile karşılaştım yeniden başlatıp windows olan diski seçtim ama yine aynı yere dönüyor.

Ekler

• 1000038738.webp
    1000038738.webp
    469.9 KB · Hit: 20
  • 1000038737.webp
    1000038737.webp
    555.3 KB · Hit: 17
  • 1000038738.webp
    1000038738.webp
    469.9 KB · Hit: 15
  • 1000038737.webp
    1000038737.webp
    555.3 KB · Hit: 16
Ya yanlış diski seçiyorsun ya da sata mod farklı.

ekran kartından çıkmış olay sistem boot edilemiyor bir flasha windows to go kurup dene

ekran kartından çıkmış olay sistem boot edilemiyor bir flasha windows to go kurup dene
Çok nadir kullandığım bir hdd diskimide görmüyor şuanda. O disk sebep olma ihtimali var mı acaba

Çok nadir kullandığım bir hdd diskimide görmüyor şuanda. O disk sebep olma ihtimali var mı acaba
Ve sistem m2 ye kurulu

Ya yanlış diski seçiyorsun ya da sata mod farklı.
Evet arkadaşlar. Sorunu çözdüm ama inanamayacaksınız neyin sebep olduğuna. Biosa girdiğimde farkettim ki hdd lerden biri gözükmüyor. Kasayı açıp sata kabloları söktüm ve geri teker teker taktım. Sistem açıldı normal bir şekilde sorunsuz açıldı. Ne alaka bilmiyorum, inşallah bir sorun çıkmaz ileride. Ancak yinede uğraşıp yapamadığım kasa fanı değiştirme işini tekrar yapmam lazım. Kasa Fanlarından birisi daha bozuldu bugün diğerini değiştirdim bu sefer bu bozuldu. Ancak sökemiyorum hiçbir tornavida sığmıyor artık bilgisayarcıya yol gözüktü gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri