Ekran kartı mı alayım boş kasa mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Bütçe
1500
Dostlar başlıktan belirttiğim gibi sizce ekran kartı mı alayım yoksa boş kasa mı kararsız kaldım. Şahsen sistemin toplu ve düzenli güvenli bir şekilde kasada durmasını istiyorum ama bilmiyorum ve çok hoşuma giden bir kasa buldum Dark maxima V20 argb kontrolcüsü ve kumandası da var yanında fiyatı 1000 TL belki pazarlık da yapabilirim. Gelelim ekran kartı konusuna elimde hiç ekran kartı yok bütçem 1500 tl filan 1000 tl ye filan rx 470 vs alabiliyorum

Elinde ekran kartı yoksa tabii ki 470 al

RX470 işini görmezse almana gerek yok. önce kasa. yavaş yavaş topla. 470 le falan uğraşma

Dostlar başlıktan belirttiğim gibi sizce ekran kartı mı alayım yoksa boş kasa mı kararsız kaldım. Şahsen sistemin toplu ve düzenli güvenli bir şekilde kasada durmasını istiyorum ama bilmiyorum ve çok hoşuma giden bir kasa buldum Dark maxima V20 argb kontrolcüsü ve kumandası da var yanında fiyatı 1000 TL belki pazarlık da yapabilirim. Gelelim ekran kartı konusuna elimde hiç ekran kartı yok bütçem 1500 tl filan 1000 tl ye filan rx 470 vs alabiliyorum
Rx 470 felan alma zaten zorunlu upgrade etmek zorunda kalıcaksın kasa al paranı boşa atma

kasayı kullanıyorum 2 3 yıldır memnunum

kasa al

RX470 işini görmezse almana gerek yok. önce kasa. yavaş yavaş topla. 470 le falan uğraşma
Hmm hocam haklısınız ama şimdi bide şöyle bir şey var 1000 TL kasaya verdiğimde ekran kartına 500 tl gibi bir bütçe kalıyor işlemcimde 12100f olduğu için ekran kartsız görüntü alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 470 felan alma zaten zorunlu upgrade etmek zorunda kalıcaksın kasa al paranı boşa atma
Kasa alırsam 500 tl gibi bir bütçe kalıyor o paraya rx 460 mı alsam idareten

tabii ki de ekran kartı almak kasa almaktan daha fazla işine yarayacaktır

Hmm hocam haklısınız ama şimdi bide şöyle bir şey var 1000 TL kasaya verdiğimde ekran kartına 500 tl gibi bir bütçe kalıyor işlemcimde 12100f olduğu için ekran kartsız görüntü alamıyorum

Kasa alırsam 500 tl gibi bir bütçe kalıyor o paraya rx 460 mı alsam idareten
Öğrenci misin? Eline para geçecek mi? Geçmeyecekse 470 al ha az miktar geçecekse ve öğrenciysen yine kasa alma ilerde 2 3 bine ekran kartı alırsın. Eğer ilerde ekran kartı alabileceksen kasa al biraz bekle sonra ekran kartını al öyle kullanmaya başla.

tabii ki de ekran kartı almak kasa almaktan daha fazla işine yarayacaktır
Diğer arkadaşların dedikleri beni kararsız bıraktı ve aslında rx 470 i 1120 tl ye alacağım tek dvi çıkışlı geriye kalan parayla da dönüştürücü alırım

Kasa al aldığın ekran kartını zaten değiştirmek zorundasın

Öğrenci misin? Eline para geçecek mi? Geçmeyecekse 470 al ha az miktar geçecekse ve öğrenciysen yine kasa alma ilerde 2 3 bine ekran kartı alırsın. Eğer ilerde ekran kartı alabileceksen kasa al biraz bekle sonra ekran kartını al öyle kullanmaya başla.
Öğrenciyim şuan elimde 1500 TL var önümüzdeki ayın 5 inde belki elime geçebilir ama düşük olasılıkla o yüzden kararsızım aslında abim verecekti de ekonomi ve borçlar filan olduğu için sıkıntılıyız biraz

Kasa al aldığın ekran kartını zaten değiştirmek zorundasın
bilmiyorum hocam rx 470 i 1120 tl ye alabilirim yada diğer seçenek kasayı 1000 tl bütçeye alıp geriye kalan 500 tl ye rx 460 alabilirim (oem)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri