Ozaman rx serisi öneririmTeşekkür ederim oyun ve yazılım ıkisini aynı anda yapmak istiyorum fiyat olarakta uygun
Reis amd nvidia diyorsunuz ama çok çok anlamıyorum ben donanimdan bana fiyat performans lazım 5000tl bütçe var kasa toplamak içinbenim şahsi fikrim bütçen varsa nvidia bütçen kısıtlı ve azsa amd derim
5000 tl varsa amd derimReis amd nvidia diyorsunuz ama çok çok anlamıyorum ben donanimdan bana fiyat performans lazım 5000tl bütçe var kasa toplamak için
Nvidia ve amd ekran kartı üreticisidir . Msi asus gibi firmalar model üreticisidir . Amd mi Nvidia mı sorusuna gelirsek ilk öncelikle bütçene bakmanı tavsiye ederim .Fiyat performans istiyorsan amd bak derim ama daha az ısınsın güç tüketimi daha az olsun ve yazılımları daha stabil olsun diyorsan nvidia lakin hatrı sayılır bir fiyat farkı var . Ayrıca üst sekmentlere çıktıkça nvidia tarafında ray tracing gibi bir avantajda mevcut .EKRAN KARTLARI ARASINDAKI FARK NEDIR MSI MI NVIDIA MI AMD MI HANGISI DAHA IYI OYUN PERFORMANSI AÇISINDAN
https://www.hepsiburada.com/asus-du...0mPa0h9vbYPCw5-nKDMoRHehKllUQFUBoCf38QAvD_BwE ALABİLECEĞİN EN İYİSİ BENCEToplamda 5000 tl para var
NVdia ve AMD ekran kart ıGPU üreticileridir. Markalar değişir (Asus-Gigabyt-MSİ) GPU lar bu ikisidir.EKRAN KARTLARI ARASINDAKI FARK NEDIR MSI MI NVIDIA MI AMD MI HANGISI DAHA IYI OYUN PERFORMANSI AÇISINDAN