Neler Yeni

EKRAN KARTI MI NVIDIA MI YOKSA AMD MI

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
5000 TL BIR BUTÇE VAR PC TOPLAMAK ICIN
bütcen kısıtlı ıse amd işlemci ve amd ekran kartı ıle toplamanı tavsiye ederim. Yok diyolar ya nvidia güncellemesi amd den daha iyi yok oyle bişi 1 hafta önecesine kadar nvidia kullanıyordum 10 yılı askın süredir ben bir kere nvidia güncellemesi ile ekran kartımın hızlandıgını gormedim. ama amd tarafına bakarsan bir modelin ilk cıktıgı zamandan sonra guncellemeler ıle dha ıyı performans verdıgını gorurusun ornek olarak yukarda arkadas soylemiş rx580 1060ın gerisindeyken suan rx580 daha önünde ve amd deger kaybetmeyen ekran kartları üretiyo bana göre kabaca benzetme yapmak gerekirse nvidia günümüz iphone çöp ama elması için para veriliyor

bLackLiLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hazar Erdoğan
F/P ürünü bir kart arıyorsan AMD bir tık daha önde gibi ama modellere de bakmak lazım şu firma çok kötü bu firma çok iyi diyemeyiz ekran kartı pazarında ?

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
nvidia

Armi3067

80+ Bronze
EKRAN KARTLARI ARASINDAKI FARK NEDIR MSI MI NVIDIA MI AMD MI HANGISI DAHA IYI OYUN PERFORMANSI AÇISINDAN
Ekran kartı açısından geçmiş yıllarda GTX 10 serisi ve Amd RX serisine bakıcak olursak RX serisi diyebilirim nvidianın ekran kartları o zamanlar rakibine göre daha hızlı olduğu için 5-10 fps daha yüksek veriyordu fakat amd ekran kartlarının ise bellek arayolu , cuda çekirdeği ve bellek bant genişliği daha iyidi güç olarakta o yüzden amd üstündü ve amd tercih ederdim fakat şimdi GTX16 serisi ile nvidia karşı tarafra Amd RX XT serisini ne yazıkki süper modelleriyle geçmiş durumda yani kısacası GTX16 serisi alıcaksanız nvidia ama GTX10 serisi alıcaksanız almayın amd rx 570 ve 580 gibi ekran kartları almanızı tavsiye ederim.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
dostum soyle kı msı bı uretıcı firma amd ve nvdia ise intel gibi işlemci ureten fırmalar msı asus gbı firmalar ıse uretılen bu teknolojılerı pazarlayan pıyasaya suana ve gelıstıren kısıler

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Ekran kartı açısından geçmiş yıllarda GTX 10 serisi ve Amd RX serisine bakıcak olursak RX serisi diyebilirim nvidianın ekran kartları o zamanlar rakibine göre daha hızlı olduğu için 5-10 fps daha yüksek veriyordu fakat amd ekran kartlarının ise bellek arayolu , cuda çekirdeği ve bellek bant genişliği daha iyidi güç olarakta o yüzden amd üstündü ve amd tercih ederdim fakat şimdi GTX16 serisi ile nvidia karşı tarafra Amd RX XT serisini ne yazıkki süper modelleriyle geçmiş durumda yani kısacası GTX16 serisi alıcaksanız nvidia ama GTX10 serisi alıcaksanız almayın amd rx 570 ve 580 gibi ekran kartları almanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim amd yavasliyormu hala belli bi noktadan sonra

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
bütcen kısıtlı ıse amd işlemci ve amd ekran kartı ıle toplamanı tavsiye ederim. Yok diyolar ya nvidia güncellemesi amd den daha iyi yok oyle bişi 1 hafta önecesine kadar nvidia kullanıyordum 10 yılı askın süredir ben bir kere nvidia güncellemesi ile ekran kartımın hızlandıgını gormedim. ama amd tarafına bakarsan bir modelin ilk cıktıgı zamandan sonra guncellemeler ıle dha ıyı performans verdıgını gorurusun ornek olarak yukarda arkadas soylemiş rx580 1060ın gerisindeyken suan rx580 daha önünde ve amd deger kaybetmeyen ekran kartları üretiyo bana göre kabaca benzetme yapmak gerekirse nvidia günümüz iphone çöp ama elması için para veriliyor
Ne önerirsin amd 1500tlye kadar çıkabilirim ekran kartinda

Neisis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Buğra
Instagram
https://www.instagram.com/mertbugrak/
Steam
https://steamcommunity.com/id/
Facebook
mertbugra.kaya.1
ekran kartı üreticisi AMD ve NVİDİA dır.
MSİ ASUS ZOTAC SAPHİRRE gibi markalar kartları alır tasarım soğutma sistemleri vs üzerinde çalışır güç değerlerini falan ayarlarlar buna göre de daha performanslı olabilirler.Üreticiler arasında nisbeten f/p olanı AMD sayılabilir konu güce gelince oyuncular intel mi amd mi sorusu gibi ikiye bölünüyor.

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
ekran kartı üreticisi AMD ve NVİDİA dır.
MSİ ASUS ZOTAC SAPHİRRE gibi markalar kartları alır tasarım soğutma sistemleri vs üzerinde çalışır güç değerlerini falan ayarlarlar buna göre de daha performanslı olabilirler.Üreticiler arasında nisbeten f/p olanı AMD sayılabilir konu güce gelince oyuncular intel mi amd mi sorusu gibi ikiye bölünüyor.
Peki amd düşünüyorum fiyatlara baktimda ama yavasliyormu hala amd

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yokki
Amd Ve nnividia ekran kartı üreticisi firmalardır msi asus gibi firmalar yüklü miktarda onlardan ekran kartı alır geliştirir ve satar ama tavsiye istersen rx serisi ekran kartı almanı tavsiye ederim geliştirici olarakda sapphire

umarım faydalı olmuşumdur

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Para sıkıntım yoksa nvidia f/p istiyosan amd öneririm msi markadır ekran kartı üreticisi deil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom