AMD Mİ NVİDİA mı????

Amd işlemci v nvidia ekran kartı

Rx 7800xt düşünüyorum gaming gen tr dışında daha iyi bir satıcı bulamadım taksitle alıcağımdan dolayı rtx 4070 alabiliyorum ancak onunda parçaları kötü oluyor bütçem 47
47 bin tl bütçede maglesef amd alabilrisiniz nvdia için bütçenizi yükseltmeniz gerekiyor

Mesela siz ne önerirsiniz
47 bin TL lik 2-3 hazır sistem belirleyin bir veya ikisi nvidia diğeri amd olsun mesela ardından bu sistemlerden alacağınız maksimum ve en sağlıklı sistem hangisi olduğu konusunda yardımcı daha kolay olabiliriz.
Örnek 4070s li 4070 li ve 7800xt li sistemlere bakınız.

47 bin TL lik 2-3 hazır sistem belirleyin bir veya ikisi nvidia diğeri amd olsun mesela ardından bu sistemlerden alacağınız maksimum ve en sağlıklı sistem hangisi olduğu konusunda yardımcı daha kolay olabiliriz.
Örnek 4070s li 4070 li ve 7800xt li sistemlere bakınız.
Ben zaten çok uzun zamandır bakıyorum çok sistemler eledim kendimce araştırdım amd sorunları baya azaldı fln diyolar 4070 var bi tane ama parça kalitesi bakımında rx7800xt olan baya önde fiyatlar aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem mi ekran kartı bütçesi mi bu
Sistem

1726928417504.png

NVDİA

1726928510067.png

Alıntıyı görüntüle

NVDİA

Alıntıyı görüntüle

Özelleştirme ile 47k oluyo

4070 Superli sistemlerin bütçe aralığındasın. 7800xt'den hem saf güç olarak daha iyidir. Hem de dlss'i üstüne basınca daha da fark açılır.

4070 alamıyorsan amd 4070ve üstü kartlarda nvidia tercih edilmeli bence amd öcü degil korkma ama pahalı sistemde nvidia daha mantklı

amede

Geri