47 bin tl bütçede maglesef amd alabilrisiniz nvdia için bütçenizi yükseltmeniz gerekiyorRx 7800xt düşünüyorum gaming gen tr dışında daha iyi bir satıcı bulamadım taksitle alıcağımdan dolayı rtx 4070 alabiliyorum ancak onunda parçaları kötü oluyor bütçem 47
Sistem mi ekran kartı bütçesi mi bu47 bin TL max
47 bin TL lik 2-3 hazır sistem belirleyin bir veya ikisi nvidia diğeri amd olsun mesela ardından bu sistemlerden alacağınız maksimum ve en sağlıklı sistem hangisi olduğu konusunda yardımcı daha kolay olabiliriz.Mesela siz ne önerirsiniz
Ben zaten çok uzun zamandır bakıyorum çok sistemler eledim kendimce araştırdım amd sorunları baya azaldı fln diyolar 4070 var bi tane ama parça kalitesi bakımında rx7800xt olan baya önde fiyatlar aynı47 bin TL lik 2-3 hazır sistem belirleyin bir veya ikisi nvidia diğeri amd olsun mesela ardından bu sistemlerden alacağınız maksimum ve en sağlıklı sistem hangisi olduğu konusunda yardımcı daha kolay olabiliriz.
Örnek 4070s li 4070 li ve 7800xt li sistemlere bakınız.
SistemSistem mi ekran kartı bütçesi mi bu
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
NVDİA
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
benim attıgım daha iyi özeleştirme ile daha uyguna geliyorELITE-7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF RX 7800 XT O16G OG GAMING / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-7800XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Özelleştirme ile 47k oluyo
işlemci amd ekran kartı nvidiaSizce NVİDİA MI AMD Mİ???