Hocam adam bilmiyorum bana satmak istiyor rx 6600 5500 tl ye bilemedim ya sen ne dusunuyorsunnerdeyse imkansız .
eski bir kart ve içi açıldıysa padler falan değiştiyse muhtemelen mining çıkmasıdır Kİ bu da kesin bir şey değil.
satan miningde kullandım demeden anlamak zor yani.
Anlayamazsin kartin alninda mining yapildigi yazmiyo maalesef. Eger ikinci el kart alacaksan sicaklik degerleri ve fan devri dusuk olmasina dikkat et gerisi cok ds onemli degil. 70 derece %60 fan degeleri ve civari degerler gayet idealdir gonul rahatligiyla alabilirsinSelam beyler bi ekran karti var mining olup olmadigini nasil anlarim yardim ederseniz tesekkurler
Hocam max temp 57 olan foto atdi banaAnlayamazsin kartin alninda mining yapildigi yazmiyo maalesef. Eger ikinci el kart alacaksan sicaklik degerleri ve fan devri dusuk olmasina dikkat et gerisi cok ds onemli degil. 70 derece %60 fan degeleri ve civari degerler gayet idealdir gonul rahatligiyla alabilirsin
Anlayamazsin kartin alninda mining yapildigi yazmiyo maalesef. Eger ikinci el kart alacaksan sicaklik degerleri ve fan devri dusuk olmasina dikkat et gerisi cok ds onemli degil. 70 derece %60 fan degeleri ve civari degerler gayet idealdir gonul rahatligiyla alabilirsin
Kartı ucuza satmıyor. Mining li olduğunu zannetmiyorum. Kartın değerleri de çok iyi.Hocam adam bilmiyorum bana satmak istiyor rx 6600 5500 tl ye bilemedim ya sen ne dusunuyorsun
1. dakikadan bir cacık anlayamazsın en az 15 dk olacak furmarkHocam max temp 57 olan foto atdi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve mümkünse occt aç vram ve 3d test yaptır 10 dk hata çıkmazsa alHocam max temp 57 olan foto atdi bana
Mesaj otomatik birleştirildi: