Dışarı sarkan girişleri takın öyle deneyin.Beyler yeni PC toladım ekran kartı montajını yaptım ama ne görüntü geliyor nede ekran kartının fanları dönüyor ne yapmam gerekiyor
Onuda denedim ama maalesefDışarı sarkan girişleri takın öyle deneyin.
Tam oturdun mu belki ekran kartın arızalanmış olabilir.Ikisinide denedim ama maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onuda denedim ama maalesef
Beyaz isik yaniyor pin girisindeAsus. Modeli ne? Kırmızı ışık mı yanıyor ekran kartında beyaz ışık mı?
Tam oturttum diye dusunuyorum pin girisini yapmasamda ekran kartinda isik yaniyor cunku ve yeni bugun geldi daha hic kullanamadimki arizalansinTam oturdun mu belki ekran kartın arızalanmış olabilir.
Devamlı yamıyor mu ışığı?Beyaz isik yaniyor pin girisinde
5600xtAsus. Modeli ne? Kırmızı ışık mı yanıyor ekran kartında beyaz ışık mı?
EvetDevamlı yamıyor mu ışığı?
Kartın kablolarında ve oturmasında sıkıntı yok. Monitöre hangi kablo ile bağladın?Beyaz isik yaniyor pin girisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam oturttum diye dusunuyorum pin girisini yapmasamda ekran kartinda isik yaniyor cunku ve yeni bugun geldi daha hic kullanamadimki arizalansin
Hdmı ile bahlandiKartın kablolarında ve oturmasında sıkıntı yok. Monitöre hangi kablo ile bağladın?
Bence herhangi bir sorun yok ama neden calismiyor neden goruntu vermiyor anlamadim pc bugun geldiEkran kartını çıkarıp altını silgi ile silebilirmisin bastırmadan?