Ekran kartı olarak 5060 ti 16 gb mi yoksa 9060 xt 16 mi

Yonku

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20000
  • İşlemci: AMD Ryzen 5600g
  • Anakart: Biostar A520
  • Ekran Kartı: Biostar RX580 8GB
  • RAM: 16GB (2x8) DDR4
  • SSD: 500 GB M.2 SSD
  • Soğutucu: Stok Fan
  • Kasa: DF Pollux Mesh
  • Psu: 650W 80+
  • İşletim Sistemi: FreeDOS
    sistemim bu ekran kartı alıcam hangisini almak daha mantıklı olur biraz yenilikçi olsun çünkü ilerde bir daha ekran kartı almıcam ama işlemci ve rami ilerde yükselticem sadece şuanda ekran kartı alıcam sizce hangisi daha mnatıklı olur ve darboğaz yaparmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
darboğaz yapmaz muhtemelen , rx9060xt fiyat performans olarak 5060tidan çok daha iyi ama nvidia istiyosan alabilirsin benim tercihim 9060xt olurdu

sistemim bu ekran kartı alıcam hangisini almak daha mantıklı olur biraz yenilikçi olsun çünkü ilerde bir daha ekran kartı almıcam ama işlemci ve rami ilerde yükselticem sadece şuanda ekran kartı alıcam sizce hangisi daha mnatıklı olur ve darboğaz yaparmı
5060ti alabiliyorsan 5060ti alınır

Amd fsr4 hala stabil değil. Nvdia yazılımsal olarak daha önde. İmkan varsa 5070 zorla

Eğer biraz daha yenilikçi ve geleceğe dönük bir kart istiyorsanız, RTX 5060 Ti 16GB tercih edin.
Eğer fiyat/performans ve güçlü rasterizasyon önceliğinizse, RX 9060 XT 16GB daha mantıklı.
Mevcut sistemde her iki kart da darboğaz riski yaratmayacak ve ileride CPU yükseltmenizle birlikte tam performans alınabilecek.

Eğer biraz daha yenilikçi ve geleceğe dönük bir kart istiyorsanız, RTX 5060 Ti 16GB tercih edin.
Eğer fiyat/performans ve güçlü rasterizasyon önceliğinizse, RX 9060 XT 16GB daha mantıklı.
Mevcut sistemde her iki kart da darboğaz riski yaratmayacak ve ileride CPU yükseltmenizle birlikte tam performans alınabilecek.
hocam sizce kasamı sığar mı
  1. Df Pollux mesh kasa bu

Ekran kartı alma. Sistemi komple satıp yeni bir sistem al. 45 bin TL'ye mis gibi RTX 5070 sistem var. Bu arada PSU'nun etiketini atabilir misin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam onada kafam yatıyor aslında hikayeli oyunlar oynucam ama beni baya götürsün ekran kartı ne aklim sizce

satması kolay değil hocam öyle
hikayeli oyunlar oynarsan mfg kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri