çalışması gerek fan kablolarını taktığına emin misinKasa aldım ama fanlar çalışmıyor ekran kartından kaynaklı olabilir mi?
kontrolcüye bağlı olup anakarta takılı olmaayn bir kablo olması gerek onu bağladığüına emin olfan kabloları kontrolcuye bağlı ama kontrolcunun altında power diye bir kablo girişi var ama kablosu yok
tüm bostaki kabloları taktım ama pc çalıştığında fanlar çalışmadıkontrolcüye bağlı olup anakarta takılı olmaayn bir kablo olması gerek onu bağladığüına emin ol
bende sata kablosu var ama kontrolcunun altındaki sata girişi büyük bendeki küçükSata kablosunu kontrolcüye takman gerek ki kontrolcuye güç gitsin ve fanlar çalışsın
İki adet girişi var kontrolcünün alttaki girişini atar msntüm bostaki kabloları taktım ama pc çalıştığında fanlar çalışmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende sata kablosu var ama kontrolcunun altındaki sata girişi büyük bendeki küçük
tüm bostaki kabloları taktım ama pc çalıştığında fanlar çalışmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende sata kablosu var ama kontrolcunun altındaki sata girişi büyük bendeki küçük
psu dan sata veya molex kablosunu oraya tak...Kasa aldım ama fanlar çalışmıyor ekran kartından kaynaklı olabilir mi?
onun yanında da küçük giriş olacak ona takınşuan fotoğraf atamiyorum ama
Alıntıyı görüntüle
giriş kısmı şu siyah olandan ama bende olan şu siyahın küçük hali
Müsait olunca foto atarsanız daha iyi olurbilmiyorum benimkinde 1 tane büyük vardı ama belki görmemişimdir teşekkürler