İlk öncelikle merhaba. Böyle bir durumu tavsiye etmem bütçen varsa ekran kartı almanı tavsiye edebilirim fakat bazı işlemcilerde evet oynanabiliyor bu sistemede apu deniliyor yani işlemci hem ekran kartı hemde işlemci olarak davranıyor ama dediğim gibi çok sağlıklı olucağını düşünmüyorum iyi akşamlarEkran kartı olmadan oyunlar açılır mı oynanır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Sağ olun siz edeİlk öncelikle merhaba. Böyle bir durumu tavsiye etmem bütçen varsa ekran kartı almanı tavsiye edebilirim fakat bazı işlemcilerde evet oynanabiliyor bu sistemede apu deniliyor yani işlemci hem ekran kartı hemde işlemci olarak davranıyor ama dediğim gibi çok sağlıklı olucağını düşünmüyorum iyi akşamlar
yardımcı olduysam ne mutlu bana hocam iyi akşamlarSağ olun siz ede
Minecraft mount and blade warband yeterli olurİşlemcine ve ne oynamak istediğine göre değişir
Ekran kartını söküp monitör vga kablosunu anakart vga çıkışına vererek görüntü elde edebilirsin ancak en fazla youtube da video acarsın oda anakartın destekliyorsaAbi ekran kartı olmadan görüntü gelmiyor sen nasıl oynayacaksın.
Minecraft mount and blade warband yeterli olur
Kardeşim monitör den gelen vga yada hdmi kablosunu anakart vga yada hdmi çıkışına bağlayarak görüntü elde edebilirsin ancak oyun oynaman pek mümkün değilsin anca youtube dan video izlersin oda anakartın destekliyorsaEkran kartı olmadan oyunlar açılır mı oynanır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Anlattığın gibi yapılı şuan sağolEkran kartını söküp monitör vga kablosunu anakart vga çıkışına vererek görüntü elde edebilirsin ancak en fazla youtube da video acarsın oda anakartın destekliyorsa