2.el 3090 bulabilirsinBu sisteme gidecek bir ekran kartı önerisi arıyorum ve pc toplarken dikkat edilecek hususlarda yardımcı olursanız sevinirim
Yeter mi güç kaynağı sistemi beslemeye kasamda 3 tane fan var ayriyetten2.el 3090 bulabilirsin
Ve mining yapılmış bir ekran kartına denk gelmek istemiyorum şu ana kadar hepsini sıfır aldım2.el 3090 bulabilirsin
https://www.trendyol.com/asus/radeo...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.39 Taş gibi karttır kendisiBu sisteme gidecek bir ekran kartı önerisi arıyorum ve pc toplarken dikkat edilecek hususlarda yardımcı olursanız sevinirim
o işlemciden kısıp ekran kartıın bütçesini artırsanız daha iyi olurBu sisteme gidecek bir ekran kartı önerisi arıyorum ve pc toplarken dikkat edilecek hususlarda yardımcı olursanız sevinirim
Şu an aldığım ürünleri yazdım intel istiyodum ve bunu aldımo işlemciden kısıp ekran kartıın bütçesini artırsanız daha iyi olur
2.el 3090 bakın psu 850 gold tercih edinNvidia istediğimi belirtmeyi unutmuşum kusura bakma önceliğim asus ve msi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an aldığım ürünleri yazdım intel istiyodum ve bunu aldım
3070 bile alamazsın kanka benim attığım kart 3080 ile rakip hemen hemen ben 6600 kullanıyorum yazılım vs hiç sorun yaşamadım yaşamazsın demiyorum ama artık eski amd yokNvidia istediğimi belirtmeyi unutmuşum kusura bakma önceliğim asus ve msi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an aldığım ürünleri yazdım intel istiyodum ve bunu aldım
Alınmış ürünleri belirttim 750 gold ile birlikte2.el 3090 bakın psu 850 gold tercih edin
işlemcim ile uyumlu çalışır mı peki bu ekran kartı? 3060ti alsam nasıl olur3070 bile alamazsın kanka benim attığım kart 3080 ile rakip hemen hemen ben 6600 kullanıyorum yazılım vs hiç sorun yaşamadım yaşamazsın demiyorum ama artık eski amd yok
hocam rx6700xt 3060ti-3070 arasında?3070 bile alamazsın kanka benim attığım kart 3080 ile rakip hemen hemen ben 6600 kullanıyorum yazılım vs hiç sorun yaşamadım yaşamazsın demiyorum ama artık eski amd yok
Testlerini izlersen görğrsün 3070 mi arasındahocam rx6700xt 3060ti-3070 arasında?
hocam rx6700xt 3060ti-3070 arasında?
[Testlerini izlersen görğrsün 3070 mi arasında
İkisife birbirini 1080 p de de 2 k da da geçtiği oyunlar var
İkisidd birbirine çok yakın fpsler alıyor bazı oyunlarda bazılarında birnirlrirni geçiyorlar üstüne üstlük tr deki fiyat farkınada bakmak lazım bencehocam oyundan oyuna anlaşılan çok değişmiş