Ekran kartı önerisi.

Nvidiada sorun yaşama ihtimali AMD den 10 kat falan azdır diye tahmin ediyorum çok daha fazla kişi Nvidia sistemler kullanmasına rağmen sorun yaşayan kişi neredeyse yok. Teknoloji bu hatalar illaki olur ama AMD de bu durumlar ATİ döneminden beri kronik bunu kabul etmek lazım. Sorun meselelerini geçtim teknoloji olarak da aşırı geride kaldı AMD.
maalesef amd hala daha nvidia üst klasmanla yarışamıyor denk değiller ama amd giriş orta segmenti tekele almaya yakın diye düşünüyorum ben

Nvidiada sorun yaşama ihtimali AMD den 10 kat falan azdır diye tahmin ediyorum çok daha fazla kişi Nvidia sistemler kullanmasına rağmen sorun yaşayan kişi neredeyse yok. Teknoloji bu hatalar illaki olur ama AMD de bu durumlar ATİ döneminden beri kronik bunu kabul etmek lazım. Sorun meselelerini geçtim teknoloji olarak da aşırı geride kaldı AMD. 9000 serisine kadar 5 yıldır piyasada olan RTX serisine rakip bir teknoloji yapamadı adamlar, şuan 9000 serisinde 5 yıl gecikme ile yaptıkları olay da RTX 4000/5000 serisinden zayıf durumda.
teknoloji kısmına bende katılmıyorum artık

abuk subuk şeyler oluyor hocam anlamsız mesela bf1 de basit bir örnek vereyim tren raylarının çizimleri pütürlü ayarlar sonda olmasına rağmen veya forza horizon 5 de extreme ayarlarda arabanın bagaj bitiş kısım çizgileri yine kusurlu ben uğraşmak istemiyorum artık kaç güncelleme geldi elden çıkarırım
valoda denediğimde bana garip gelmişti 9060 xt 16 gb karakteri oyun içinde incelerken kenarlar daha keskin geliyordu monitörden mi yoksa karttan mı emin değilim fakat ben nvidia-amd-intel kullanırken asla teknolojilerini kullanmıyorum fps-rekabetçi oyunlar ağırlıklı oynadığım için

maalesef amd hala daha nvidia üst klasmanla yarışamıyor denk değiller ama amd giriş orta segmenti tekele almaya yakın diye düşünüyorum ben
amd 128 gb kartta yapsa nvidia alan nvidia bozmadığı sürece nvidia almaya devam edecek, nvidianın artık 6060 ı 4gb falan çıkarması lazım satmaması içinde kas gücünde 5090 tokatlar diye yüne satar. Adamlar iyi pazarlıyor.

9070xt var bende daha önce 3090 kullanıyordum sıcak çalışıyordu cihaz ama stabildi abuk subuk çizim sorunları yoktu grafiklerde hata görmüyordum 4k monitörde 9070xt daha serin çalışıyor fakat o yazılımsal optimizasyon yok performans var ama kullanırken keyif alamıyorum en yakın zamanda satıp 5070ti bandında bi karta geçerim
9070 xt ile 5070 ti arasında çok fazla kaldım tuzlu olsada 5070 ti de karar kıldım o kadar para veripte uğraşmak istemiyorum kartla

Bilmiyorum 550-650 arası 100watt önemli biliyorum ama kasayı açmadan da öğrenemiyorum şuan bakamam
3080 önercektim ben. 13 bandına bulunuyor. Ama ona da 750w psu diyorlar, 10 a falan gelirse 3070 al dicem 8 gb dicen. Sıfır intelde önermiyorum. Yine alan ve mağdur olan arkadaşlar vardı bu forumda. Daha 3 gün olmuş piyasaya gireli almak ne kadar akıl kârı bilmşyorum. Aylardır fiyatı sabit. Talep yokki fiyatta yükselmiyor.

Bu kartlar dışında 23-25 e ben 3090 öneririm 24gb tepe tepe kullan ama ne işlemcin ne güç kaynağın yeter dünyanın parasını bayman lazım.

amd 128 gb kartta yapsa nvidia alan nvidia bozmadığı sürece nvidia almaya devam edecek, nvidianın artık 6060 ı 4gb falan çıkarması lazım satmaması içinde kas gücünde 5090 tokatlar diye yüne satar. Adamlar iyi pazarlıyor.
adamlar tekeli ellerinde tutuyor yıllardır olsun o kadar adamların elinde kırbaç bam bam bam baş kaldırana vuruyor bu bir gerçek ama bir ihtimal giriş orta segmentinin tekelini bence amd alabilir tabii nvidia kırbacı vurmazsa 5060ti 16 gb bence tr de 17-20 arasına 9060 xt 16 gb ise 13.5k-15.5 arasına satılsa tadından yenmez bence

O hep öyleydi ve öyle de devam eder bu gidişle. Nvidia alt segmente pek abanmak istemiyor, istese AMD yi mahvedecek rakipler çıkarır da bu faydadan çok zarar sağlar adamlar 10 tane RTX 5060 satmak istemiyor aynı paraya bir tane 5090 satmaktan daha memnunlar…

B450M H kullanıyorum, r5 5600X var bütçe 20K Ekran kartı değişecem önerileri alabilirim.
O paraya sıfır olarak rx 9060 XT 16 gb bulabilirsin.
İkinci el tarafında rahat rtx 3080 ti bulursun, hatta rtx 3090 bile bulman mümkün.

3080 önercektim ben. 13 bandına bulunuyor. Ama ona da 750w psu diyorlar, 10 a falan gelirse 3070 al dicem 8 gb dicen. Sıfır intelde önermiyorum. Yine alan ve mağdur olan arkadaşlar vardı bu forumda. Daha 3 gün olmuş piyasaya gireli almak ne kadar akıl kârı bilmşyorum. Aylardır fiyatı sabit. Talep yokki fiyatta yükselmiyor.

Bu kartlar dışında 23-25 e ben 3090 öneririm 24gb tepe tepe kullan ama ne işlemcin ne güç kaynağın yeter dünyanın parasını bayman lazım.
yan sisteme ben 3080 ti aldım 9070 xt kelepir bulamadım 3090 da kelepir değildi mecbur 3080ti aldım ama güzel fena değil 330w çekiyor ama gene üzmedi daha

adamlar tekeli ellerinde tutuyor yıllardır olsun o kadar adamların elinde kırbaç bam bam bam baş kaldırana vuruyor bu bir gerçek ama bir ihtimal giriş orta segmentinin tekelini bence amd alabilir tabii nvidia kırbacı vurmazsa 5060ti 16 gb bence tr de 17-20 arasına 9060 xt 16 gb ise 13.5k-15.5 arasına satılsa tadından yenmez bence
ben ne alırsam düşüyor fiyatu. 38.800 e iphone 13 aldım. 32 bine düştü. 18800 e 5060 aero aldım 17 bine düştü. 6700 e monitör aldım 5 e düştü. Bir ürün almak istiyorsanız önce benim almamı bekleyin. Sonra mutlaka düşer fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya sıfır olarak rx 9060 XT 16 gb bulabilirsin.
İkinci el tarafında rahat rtx 3080 ti bulursun, hatta rtx 3090 bile bulman mümkün.
20 ye 3090 bulamaz 600w psu varmış çocukta 3080 de hayal, 3070 paklar ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri