O GPU 8GB işleyemiyor ve 4 ile 8GB modeli arasında GPU temelinde fark yok. Yani güçleri neredeyse aynı merak etme.BENDE RX570 8GB VAR ZATEN DARBOĞAZ OLUR DİE 4GB A ÇEKMEK İSTİYORUM
O GPU 8GB işleyemiyor ve 4 ile 8GB modeli arasında GPU temelinde fark yok. Yani güçleri neredeyse aynı merak etme.BENDE RX570 8GB VAR ZATEN DARBOĞAZ OLUR DİE 4GB A ÇEKMEK İSTİYORUM
nasıl yani biraz daha açabilirmisinO GPU 8GB işleyemiyor ve 4 ile 8GB modeli arasında GPU temelinde fark yok. Yani güçleri neredeyse aynı merak etme.
O kartın hem 4 hem de 8 modeli var.nasıl yani biraz daha açabilirmisin
3770 ve OC? Tamam.O işlemci günümüzün güncel olan her düşük orta seviye ekran kartını besler.
Bkz.
1650s 1660s
Kasadan dolayı olabilir mi? Ayrıca RX570 modeli ne?hem AMD olduğu için hemde çok ısınıyor o yüzden
AMD olunca büyülü falan olmuyor. Ayrıca ısınıyor derken, hangi sıcaklıklar mesela?hem AMD olduğu için hemde çok ısınıyor o yüzden
Marka model?600W PSU
Sapphire RX570 PULSEKasadan dolayı olabilir mi? Ayrıca RX570 modeli ne?
Caps i kapatBENDE RX570 8GB VAR ZATEN DARBOĞAZ OLUR DİE 4GB A ÇEKMEK İSTİYORUM
Kasa kapağını açarak falan dene. Büyük ihtimalle kart hava alamıyor.Sapphire RX570 PULSE
Dostum GB performansı veya darboğazı etkilemiyor diyoruz sen hâlâ direniyorsun. Darboğaz olduğunu nereden çıkardın ve sıcaklıklar ne durumda?BENDE RX570 8GB VAR ZATEN DARBOĞAZ OLUR DİE 4GB A ÇEKMEK İSTİYORUM