Ekran kartı önerisi!

Bence RX 570 almadan nette yorumlarını arızalarını bir oku hocam. 2 hafta önce sistem topladım RX 570 aldım, aldığıma bin pişmanım sistemi geri vermeye çalışıyorum. Oyunlarda ekran tek renk olup PC kitleniyor nette bi araştır bir sürü insanın başına gelmiş, kiminde sesli çalışma sıkıntı oluyor kiminde watman hatası oluyor, kiminde ısınma problemi oluyor. Oluyorda oluyor yani boşver 10-20 FPS az olsun Nvida al
hangi markanın ekran kartını aldınız? nvida da düşünüyorum ama pahalı kartları.

Dostum fx-6100 kullanıyorum ve sana tavsiyem eğer soğutucun yoksa rx 570 için bile 2 kere düşün derim darboğaz olabilir rx 580 direk alma bile diyorum

Dostum fx-6100 kullanıyorum ve sana tavsiyem eğer soğutucun yoksa rx 570 için bile 2 kere düşün derim darboğaz olabilir rx 580 direk alma bile diyorum
soğutucum var full yükte bile 50 dereceyi geçmiyor işlemci. o.c olmasına rağmen.

hangi markanın ekran kartını aldınız? nvida da düşünüyorum ama pahalı kartları.
Aslnda pahalı olmasının sebebi var işte :) Biz olaya sade FPS olarak bakıyoruz öyle bakıldığında gerçekten RX 570 çok üstün ama olmuyor işte biyeri iyi yaparken bireyi bozuyolar sıkıntılar ardı arkası kesilmiyor insanın canı sıkılıyor 2 haftalık PC oyuna girmeye korkuyor insan :) GTX 1050Tİ bile tamam RX 570 e göre çok daha kötü performans olarak ama bi incelemelerine bak hocam ısınma değerlerine filan bak. nvdia biraz daha dengeli üretiyor acizane anladığım. Ben MSİ RX 570 Armor 4 GB hocam

Aslnda pahalı olmasının sebebi var işte :) Biz olaya sade FPS olarak bakıyoruz öyle bakıldığında gerçekten RX 570 çok üstün ama olmuyor işte biyeri iyi yaparken bireyi bozuyolar sıkıntılar ardı arkası kesilmiyor insanın canı sıkılıyor 2 haftalık PC oyuna girmeye korkuyor insan :) GTX 1050Tİ bile tamam RX 570 e göre çok daha kötü performans olarak ama bi incelemelerine bak hocam ısınma değerlerine filan bak. nvdia biraz daha dengeli üretiyor acizane anladığım. Ben MSİ RX 570 Armor 4 GB hocam
msi ekran kartlarını beğenmiyorum şahsen.

rx 570 seni idare eder.

oooo koykoy direk rx 570 al en iyi fiyat performans ekran kartı zaten RAM de 16 olursa tadından yenmez ileride de am4 sokete upgrade edersin anakart işlemci ve RAM satarsın hepsini birlikte üff tertemiz
bu sistem biraz daha götürür gibi :)

Geri