Neler Yeni

Çözüldü✓ EKRAN KARTI ORİJİNAL Mİ ? VE TEST DEĞERLERİ NORMAL Mİ ?

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Herkese selamlar iyi akşamlar, MSİ 2070 GAMİNG Z ekran kartını satıp ASUS TUF GAMİNG 3080 ekran kartı satın aldım (2.el). Fakat kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Seri numarasını teyit etmek istediğimde TEKWİND diye çince bir siteye yönlendiriyor. Bu kartın sahte olma ihtimali nedir. Ek olarak aklıma gelen bütün testleri ve programdan kontrollerini yaptım (aşağıya görüntüleri ekliyorum). Anladığım kadarıyla sahte değil. Son olarak furmak değerlerini ekliyorum sizce nasıl.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım ve yazılım
bi sıkıntı gorünmüyor ama isterrsen yutubtan bakıp kıyaslaya bilirsin

yaman..k

80+ Silver
Gpu z indir orada gözükür ne olduğu.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Herkese selamlar iyi akşamlar, MSİ 2070 GAMİNG Z ekran kartını satıp ASUS TUF GAMİNG 3080 ekran kartı satın aldım (2.el). Fakat kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Seri numarasını teyit etmek istediğimde TEKWİND diye çince bir siteye yönlendiriyor. Bu kartın sahte olma ihtimali nedir. Ek olarak aklıma gelen bütün testleri ve programdan kontrollerini yaptım (aşağıya görüntüleri ekliyorum). Anladığım kadarıyla sahte değil. Son olarak furmak değerlerini ekliyorum sizce nasıl.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KART YURT DIŞI muhtemelen mining çıkması kartlar diye düşünüyorum ve furkmark testi 15 dakıka da nasıl onu görmek lazım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
japonyadan almışlar kartı hocam sahte değildir

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KART YURT DIŞI muhtemelen mining çıkması kartlar diye düşünüyorum ve furkmark testi 15 dakıka da nasıl onu görmek lazım
15 dakikalik sonucu gpu temp 78 gpu hotspot 82 derece nasil sizce

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

ve ekleme chipset no orijinal olduğunu belli ediyor saat hızları da tutuyor sorun yok çip ısısı ve hotspot yüksek değilse h.o

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
15 dakikalik sonucu gpu temp 78 gpu hotspot 82 derece nasil sizce
çok iyi içini aç bakımlarını yap termal padler yumuşaktır elleme değilse artic marka pad al uyumlu şekilde yenile sonra bebek gibi kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim içim soğudu ya ecel terleri döküyordum.
şuradan aklına takılanlara detaylı göz atabilirsin hocam

yaman..k

80+ Silver
İlk attığım ss te gpuz görüntüsü var bir bakar mısınız rica etsem
Kusura bakmayın görmemişim , kartta herhangi bir sorun yok istersen macun bakımlarını yaptır daha soğuk çalışır.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
çok iyi içini aç bakımlarını yap termal padler yumuşaktır elleme değilse artic marka pad al uyumlu şekilde yenile sonra bebek gibi kart

Hocam çok teşekkür ediyorum büyük rahatlama geldi bakımı konusunda biraz bilgi edindikten sonra yapmayı planlıyorum. Birde ekran kartında LHR model yazıyor bunun mining kısıtlaması olduğunu biliyorum ama kartın kenarında çok minik bir tuş var sola doğru çekili performance modda şu an sağa doğru çekilen kısımda quiet mode diye bir yazı var bu tuş nedir ve hangisinde kalmalı.

Kusura bakmayın görmemişim , kartta herhangi bir sorun yok istersen macun bakımlarını yaptır daha soğuk çalışır.
Estağfurullah, o konuda bilgi edinip yapacağım zor bir şey olursa güvenilir birinden yardım alırım. Çok teşekkür ederim.

DOSTLAR HERKESE ÇOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM. KONUYU ÇÖZÜLDÜ OLARAK İŞARETLİYORUM.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Hocam çok teşekkür ediyorum büyük rahatlama geldi bakımı konusunda biraz bilgi edindikten sonra yapmayı planlıyorum. Birde ekran kartında LHR model yazıyor bunun mining kısıtlaması olduğunu biliyorum ama kartın kenarında çok minik bir tuş var sola doğru çekili performance modda şu an sağa doğru çekilen kısımda quiet mode diye bir yazı var bu tuş nedir ve hangisinde kalmalı.

Estağfurullah, o konuda bilgi edinip yapacağım zor bir şey olursa güvenilir birinden yardım alırım. Çok teşekkür ederim.
lhr mining kısıtlamasıydı ama aştılar onu 2021 biosu var 1 sene mining yapmıştır en fazla :D

Top Bottom