Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Overclock + Undervolt Yardımı

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Rtx3060 Tİ kullanıyorum ve overclock dan hiç anlamıyorum. Kafama göre böyle bir şeyler yaptım sıcaklık bana normal geldi. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
1614304574398.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Sadece şunu belirtmek isterim overclock hakkında güzel bir araştırma yapmadan kartını overclock yapma bi ande elinde kalabilir o kart ve cidden şakam yok bu konuda youtubede overclock ve ya underwoltun yeterince tanımı ne düzeyde yapılmasına dair çokca yabancı ve yerli videolar mevcut birini izlemeni tavsiye ederim

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sadece şunu belirtmek isterim overclock hakkında güzel bir araştırma yapmadan kartını overclock yapma bi ande elinde kalabilir o kart ve cidden şakam yok bu konuda youtubede overclock ve ya underwoltun yeterince tanımı ne düzeyde yapılmasına dair çokca yabancı ve yerli videolar mevcut birini izlemeni tavsiye ederim
O kadar abartılıcak bir konu değil. Zaten abartı oc kendini belli ediyor ve kapatıyor kendini. Yakacak kadar bir şey olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
O kadar abartılıcak bir konu değil. Zaten abartı oc kendini belli ediyor ve kapatıyor kendini. Yakacak kadar bir şey olacağını düşünmüyorum.
Abartmadım tavsiye etmiyorum bilgisi olmayan bir insana OC her şey olabilir bunun garantisi siz iseniz asıl o zaman sorun yok her şey ola bilir bu elektronik ürün net bir şey diye bir şey hiçbir zaman yoktur

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Abartmadım tavsiye etmiyorum bilgisi olmayan bir insana OC her şey olabilir bunun garantisi siz iseniz asıl o zaman sorun yok her şey ola bilir bu elektronik ürün net bir şey diye bir şey hiçbir zaman yoktur
İşlemci olsa evet sıkıntı yaratabilir ama ekran kartı çok sıkıntılı bir konu değil bence.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O core clock muhtemelen stabil değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,164
Üyeler
167,934
Son üye
EmreAslan
Top Bottom