Neler Yeni

Ekran Karti PCI girisi

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Dediğim gibi baktım. Ama sorun teşkil etmiyor. Eğer içiniz rahat etmiyorsa gönderin. Size kalmış
Ya 3900 TL'ye cok uyguna aldim kutusu 0 icindekiler 0 tek ekran kartin arkasindaki metal yerdeki jilatinde 0 ama 3 tane fanin ortalarinda jelatin yoktu ve kucuk sari sey yoktu biraz tedirgin oldum

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Ya 3900 TL'ye cok uyguna aldim kutusu 0 icindekiler 0 tek ekran kartin arkasindaki metal yerdeki jilatinde 0 ama 3 tane fanin ortalarinda jelatin yoktu ve kucuk sari sey yoktu biraz tedirgin oldum

O kadar takılmayın. Sisteme takıp denediyseniz sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yapmanıza gerek yok. Belki fabrikasyon öyle çıkmıştır onu bilemeyiz.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sıkıntı varsa çatır çatır iade et hakkın var

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
l
Sıkıntı varsa çatır çatır iade et hakkın var
Bu hafta icinde tum parcalar gelce bilgisayarciya gidip toplicam ve bu durumuda sorcam bakalim haberdar edicem seni ilgilendigin icin cok tessekur ederim

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
l
Bu hafta icinde tum parcalar gelce bilgisayarciya gidip toplicam ve bu durumuda sorcam bakalim haberdar edicem seni ilgilendigin icin cok tessekur ederim
Nedemek reis asıl ben teşekkür ederim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Direk seninkinin fotosunu at. Buraya atamıyorsan hızlı resime at linki paylaş.

Top Bottom