Düzeleceğini zannetmiyorum.konu başlıkta Ve düzelir ise ne zaman düzelir
Düzelmez hocam bence..konu başlıkta Ve düzelir ise ne zaman düzelir
Düzelse bile sen yine düşük fiyattan alamayacaksın + GPU miningi bitiremezler(Ethereum bitse bile başka coinler onun yerini alacaktır)neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mining mi hocamNedeni ortada hocam zaten yapılan kovalanan işleri kullanıldıkları amaçları hepsini göz önünde bulundurunca nedeni ortadan kalkar. (Yanılmıyorda olabilirim)
alıcam ama ekran kartı fiyatlarına göre bütçeme uyan ekran kartı RX550Düzelse bile sen yine düşük fiyattan alamayacaksın + GPU miningi bitiremezler(Ethereum bitse bile başka coinler onun yerini alacaktır)
Bu yüzden ekran kartını bir an önce almak en iyisi.''YTD''
Aynen öyle hocam.. Bide döviz kurları falan..Mining mi hocam
Bu bütçede piyasa düzelse bile RX550'den daha iyi bir kart alman mümkün değil gibi zaten, al gitsin bence.alıcam ama ekran kartı fiyatlarına göre bütçeme uyan ekran kartı RX550
ya ben bi ara düşünüyordum yurtdışından ülkeden çıkmadan ekran kartı getirmeyiAynen öyle hocam.. Bide döviz kurları falan..
Bu bütçede piyasa düzelse bile RX550'den daha iyi bir kart alman mümkün değil gibi zaten, al gitsin bence.
ya ben bi ara düşünüyordum yurtdışından ülkeden çıkmadan ekran kartı getirmeyi
Yapabilirsen bence hiç bekleme baskan... Duyduğum kadarıyla ordan alanlar daha uyguna alıyor ama nasıl nerden onu öğrenemedimya ben bi ara düşünüyordum yurtdışından ülkeden çıkmadan ekran kartı getirmeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bunun ile ilgili bir konu açmıştım bana gümrüğe takılır filan dediler ama alırsam Amazon JP den alıcamYapabilirsen bence hiç bekleme baskan... Duyduğum kadarıyla ordan alanlar daha uyguna alıyor ama nasıl nerden onu öğrenemedim![]()
mesela geçen bir hsap yapmıştım RTX 2060 Amazon JP de tl karşılığı 2000 tl idi burda 8000Yapabilirsen bence hiç bekleme baskan... Duyduğum kadarıyla ordan alanlar daha uyguna alıyor ama nasıl nerden onu öğrenemedim![]()