Madness
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,429
Çok iyi oynarsın 200FPS den aşağı düşmez bende RX470 var en yüksek ayarlarda 150den aşağı düşmüyor.CSGO yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim?
Çok iyi oynarsın 200FPS den aşağı düşmez bende RX470 var en yüksek ayarlarda 150den aşağı düşmüyor.CSGO yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim?
500w 80+ PSU yeterli ama geleceğe dönük olması için 550-600w alabilirsin.Çok sağol ryzen 5 2600 ve rx 580 için kaç watt PSU kullanmam gerekir?
knk yeni konu açsaydınBildiğiniz güzel yarış oyunları varmı?
Çok sağol dostum son bi sorum olacak kusura bakma hangi anakartı kullanırsam hem iiyi preforman alırım hemde ileriye dönük olur?500w 80+ PSU yeterli ama geleceğe dönük olması için 550-600w alabilirsin.
Ynei konu açarsan daha iyi cevaplar alabilirsin.Bildiğiniz güzel yarış oyunları varmı?
Ne kusuru dostum sorun yok.Anakart olarak 'Uygun Fiyatlı Olarak' B450M S2H Alabilirsin tam bir f/p ürünüdür ama diyorsan ben daha fazla vereyim daha fazla kullanayım ozaman Asus B450M-K AlabilirsinÇok sağol dostum son bi sorum olacak kusura bakma hangi anakartı kullanırsam hem iiyi preforman alırım hemde ileriye dönük olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ynei konu açarsan daha iyi cevaplar alabilirsin.
Çok teşekkür ederim İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim..Ne kusuru dostum sorun yok.Anakart olarak 'Uygun Fiyatlı Olarak' B450M S2H Alabilirsin tam bir f/p ürünüdür ama diyorsan ben daha fazla vereyim daha fazla kullanayım ozaman Asus B450M-K Alabilirsin![]()
Rica ederim dostum.Çok teşekkür ederim İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim..