Ekran kartı sıcaklığı

dgn67

80+
Reaksiyon skoru
24
Dün de buna benzer bir konu açmıştım. Ekran kartım google ve boşta iken 55-60 derece arası oluyor. Tüm ayarları ve kasa temizliğini yaptım bunu düşüremedim. Oyunda ultra ayarlarda en fazla 70-72 derece görüyor ama boşta bu kadar olması çok saçma geliyor. Yükte olan sıcaklığı daha belirleyici ama sistemi ilk aldığımda bu durum böyle değildi
GPU : RTX 2060 GAMING Z

Fanlar çalışmadığı için Sıcaklıklar yüksek boşta.

Dün de buna benzer bir konu açmıştım. Ekran kartım google ve boşta iken 55-60 derece arası oluyor. Tüm ayarları ve kasa temizliğini yaptım bunu düşüremedim. Oyunda ultra ayarlarda en fazla 70-72 derece görüyor ama boşta bu kadar olması çok saçma geliyor. Yükte olan sıcaklığı daha belirleyici ama sistemi ilk aldığımda bu durum böyle değildi
Sıcak falan değil, 0 RPM yani fanlar dönmüyor boşta.
O yüzden böyle oluyor, bende de öyle.
Dert etme sıcak değil zaten.

Boşta iken fanları çalıştırın.
yanlışım varsa düzeltin ekran kartı üreticileri boşta fanların çalışmamasını fan ömrü ve bakım süresini uzatmak amacıyla o limitleri koyuyor diye biliyorum sizce donanımın ömrüne zararı olmaz mı
hava akşı ile ilgili problem olablrmi kasanız da ?

yanlışım varsa düzeltin ekran kartı üreticileri boşta fanların çalışmamasını fan ömrü ve bakım süresini uzatmak amacıyla o limitleri koyuyor diye biliyorum sizce donanımın ömrüne zararı olmaz mı

Ömrümü kısaltmaz aksine fanların ömrünü uzatır.

3 FAN+ ARKA ALANDA EGZOZ fan var hocam. Arkadaşların dediği gibi kontrol ettim 0 rpm ile çalışıyor

Pc hamamda değilse boşta 55-60 derece görmesi normal değil mining virüs olabilir boşta gpu kullanımı kaç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,961
Üyeler
189,188
Son üye
beratefe25
Geri