Neler Yeni

ekran kartı sıcaklığı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Tabi ki bu uygulamayı ürünün garanti süresi bittikten sonra veya bitmesine az bir süre kalınca yapmamız doğru olur.
yani kart ısınmaya devam edebiir fan ayarı ve temizlikle de düzelmezse öyle mi?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
yani kart ısınmaya devam edebiir fan ayarı ve temizlikle de düzelmezse öyle mi?
Macun dışındaki uygulamaları yapmasına rağmen ekran kartı hala ısınıyorsa, teknik destekle konuşup servise göndermeli. Macunu kendisi yenilerse garantisi devre dışı kalır.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Macun dışındaki uygulamaları yapmasına rağmen ekran kartı hala ısınıyorsa, teknik destekle konuşup servise göndermeli. Macunu kendisi yenilerse garantisi devre dışı kalır.
tamam orada haklısın işte lafım yok, zaten yüksek ihtimalle fan ayarında düzelir ama ısınmayan bir modelse yani ısınma sorunu yoksa fanları da yıpratmaya gerek yok direk de gönderebilir.

Keremdiyola

80+ Bronze
Tabi ki bu uygulamayı ürünün garanti süresi bittikten sonra veya bitmesine az bir süre kalınca yapmamız doğru olur.
hocam pcyi alalı 1 ay oldu : )
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam orada haklısın işte lafım yok, zaten yüksek ihtimalle fan ayarında düzelir ama ısınmayan bir modelse yani ısınma sorunu yoksa fanları da yıpratmaya gerek yok direk de gönderebilir.
hocam kartı yazmıştım ısınmayı seviyormu

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
hocam pcyi alalı 1 ay oldu : )
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kartı yazmıştım ısınmayı seviyormu
Dediğim olay arkadaş macun yenilemenizi önermiş. Diğer öneri olarak bulundukları doğru ama sorun hala düzelmiyor ise macun yenilemek garanti devre dışı bırakır. Bu yüzden teknik destekle konuşup yardımcı olmalarını istersin. Hâlâ da çözülmez ise servise gönderirsin.

Keremdiyola

80+ Bronze
Kafa at karta lan sen geyming iks sin nası ısınırsın ulan de. kasanız hava alıyor mu?
hocam pek anlamam sana zahmet kasa rampage trapper kartın hemen üstünde fan var akşam vakti tozların da bi ksımını karttan çekiyür

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
hocam millet epic ayarda 63alıyo aynı sistemle ben 76
kasanızdan kaynaklı olabilir. ama yine de 13 derece etki edeceğini sanmıyorum. isterseniz undervolt yapabilirsiniz sıcaklıkta GERÇEKTEN ciddi bir düşüş olur. @kandes22 hocam müsait olduğunda yardımcı olabilir diye düşünüyorum eğer uv yapmak isterseniz

Keremdiyola

80+ Bronze
kasanızdan kaynaklı olabilir. ama yine de 13 derece etki edeceğini sanmıyorum. isterseniz undervolt yapabilirsiniz sıcaklıkta GERÇEKTEN ciddi bir düşüş olur. @kandes22 hocam müsait olduğunda yardımcı olabilir diye düşünüyorum eğer uv yapmak isterseniz
Hocam servise başvuracağım belki değişim veya iade yaparlar iade yaparlar direk 2060

Top Bottom