Neler Yeni

Ekran kartı sıcaklığı

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can
Sapphire RX590 NITRO+ SE VAR bende yaklaşık bi 3 yıldır kullanıyorum ve 1 buçuk veya 2 yıl çok yüksek sıcaklıklarda oynadım kasam çok çok kötüydü neyse artık bazı oyunlarda 75-80 derece görüyorum macunu bir yere gidip değiştittireceğim siz olsanız ne yapardınız, sizce kaç tl alırlar ve ID Cooling TG25 termal macun var bende aldığım soğutucunun içinden çıkmıştı yarısını kullandım ya şimdi ben yaparım ama sonra pc açılmazsa falan kendime kötü şeyler yaparım sinir krizi geçiririm çok korkuyorum o yüzden birisine yaptırmak istiyorumbenim yerimde olsaydınız ne yapardınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
bence yük altında ideal sıcaklıklarda ama yinede siz bilirsiniz

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
forza 4 ve rocket league bugün bu ikisine baktım
Arkadaşın dediği gibi yük altında kullanım çok yüksekte normal değerler, artı olarak fan ekleyerek hava akışını sağlayabilir,odada daha iyi soğutma yapabilir,temizleyerek 2 3 derece azaltabilir,kasanız kötü durumdaysa kasayı değiştirebilir,undervolt yapabilirsiniz

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can
Arkadaşın dediği gibi yük altında kullanım çok yüksekte normal değerler, artı olarak fan ekleyerek hava akışını sağlayabilir,odada daha iyi soğutma yapabilir,temizleyerek 2 3 derece azaltabilir,kasanız kötü durumdaysa kasayı değiştirebilir,undervolt yapabilirsiniz
kasam kötü durumda değil uv de yapmam

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Sapphire RX590 NITRO+ SE VAR bende yaklaşık bi 3 yıldır kullanıyorum ve 1 buçuk veya 2 yıl çok yüksek sıcaklıklarda oynadım kasam çok çok kötüydü neyse artık bazı oyunlarda 75-80 derece görüyorum macunu bir yere gidip değiştittireceğim siz olsanız ne yapardınız, sizce kaç TL alırlar ve ID Cooling TG25 termal macun var bende aldığım soğutucunun içinden çıkmıştı yarısını kullandım ya şimdi ben yaparım ama sonra pc açılmazsa falan kendime kötü şeyler yaparım sinir krizi geçiririm çok korkuyorum o yüzden birisine yaptırmak istiyorumbenim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Bence video izleyip bilgi edinip kendin değişmelisin macunu. 8.5mk değerine sahip elindeki macun yeterli olur ekran kartı için.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
ibrahim can
Bence video izleyip bilgi edinip kendin değişmelisin macunu. 8.5mk değerine sahip elindeki macun yeterli olur ekran kartı için.
ama hadi bir şey olursa o yüzden bir tamirciye verip en azından bir şey olursa ondan hesap sormak daha mantklı geliyor

Top Bottom