Galatasaray8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Mining yapıyorum ekran kartım ilk gün aldığım gibi sessiz çalışmıyor mining bitince nasıl ilk günkü haline getirebilirim.
Ayarlardan bahsediyorsanız bios atarak mı yaptınız, yoksa msi afterburner gibi bir programdan mı ayarları yaptınız?Mining yapıyorum ekran kartım ilk gün aldığım gibi sessiz çalışmıyor mining bitince nasıl ilk günkü haline getirebilirim.
AMD RADEON Software den yaptımAyarlardan bahsediyorsanız bios atarak mı yaptınız, yoksa msi afterburner gibi bir programdan mı ayarları yaptınız?
O halde ayar yapılan yerdeki sıfırlama yerine basın, stok ayarlara döner.AMD RADEON Software den yaptım
sesli çalışıyor hocam o konuda ne yapmalıyım.O halde ayar yapılan yerdeki sıfırlama yerine basın, stok ayarlara döner.
Dediğimi yaparsanız fan ayarları da sıfırlanacağı için eskisi gibi olur. Fanda bir yıpranma olmadıysa tabi.sesli çalışıyor hocam o konuda ne yapmalıyım.
Hocam kasaya ekstra fan ekledim onlardan ses geliyor olabilir mi?Dediğimi yaparsanız fan ayarları da sıfırlanacağı için eskisi gibi olur. Fanda bir yıpranma olmadıysa tabi.
Orasını ben bilemem ama olabilir, siz de anlayamıyorsanız ekstra fanları durdurun. Anlaşılır.Hocam kasaya ekstra fan ekledim onlardan ses geliyor olabilir mi?
nasıl durduracağım kasayı açmadanOrasını ben bilemem ama olabilir, siz de anlayamıyorsanız ekstra fanları durdurun. Anlaşılır.
Fanlar kontrolcüye mi, anakarta mı, yoksa psu a mı bağlı?nasıl durduracağım kasayı açmadan
anakart galibaFanlar kontrolcüye mi, anakarta mı, yoksa psu a mı bağlı?
Biostan o fanları seçip kapatabilirsiniz o zaman.anakart galiba