Ekran Kartı Sistem uyumu

Zirael

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi günler dilerim benim yakın bir arkadaşım 2.el rx480 ekran kartını satın aldı (Sistemi;İşlemci: Core2 quad q8300 Anakart: asus p5g41t-m Güç Kaynağı: 500watt Ram: 6gb).Arkadaşım bu sisteme bu ekran kartını takarsa bu sisteme direkt olarak bir zararı olur mu yani parçaların hasar görmesi gibi (Darboğaz ve fps drobu gibi performans problemleri dışında)bir zararı dokunurmu yakında yeni sisteme geçeçek şimdilik kullanacak bu sistemi.Bu benim ilk forum deneyimim hatam varsa şimdiden kusura bakmayın

İşlemci darboğaz olur, 500W Güç Kaynağı 80+ ve kaliteli bir marka değil ise sistemin yükte kapanma ihtimali var.

Zarar vermez büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama darboğaz yapar

İşlemci darboğaz olur, 500W Güç Kaynağı 80+ ve kaliteli bir marka değil ise sistemin yükte kapanma ihtimali var.
Güç Kaynağının 80+ olduğunu varsayarsak onun dışında bir sorun olurmu?

Zarar vermez büyük ihtimal

Ama darboğaz yapar
İlginiz için teşşekkür ederim

Güç Kaynağının 80+ olduğunu varsayarsak onun dışında bir sorun olurmu?

İlginiz için teşşekkür ederim

O işlemci ile darboğaz olur ama ayarları olabiliğince yükseğe çeker ise kurtarabilir.

Ah şimdi biraz testlere baktım da galiba ayarları köklemesi de kurtarmıyor. Feci bir darboğaz söz konusu. GTX 750 Ti gibi daha hafif bir kart alması mümkünmü ?

Ah şimdi biraz testlere baktım da galiba ayarları köklemesi de kurtarmıyor. Feci bir darboğaz söz konusu. GTX 750 Ti gibi daha hafif bir kart alması mümkünmü ?
Kardeşim Kusura bakma cevap veremedim bi montaj mevzusu vardı onunla uğraşıyorum sisteme zararı olmasın yeter darboğaz problem değil çünkü yakında sistemi değiştirecek bide ekran kartını aldı zaten

Kardeşim Kusura bakma cevap veremedim bi montaj mevzusu vardı onunla uğraşıyorum sisteme zararı olmasın yeter darboğaz problem değil çünkü yakında sistemi değiştirecek bide ekran kartını aldı zaten

Zararı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,974
Üyeler
189,528
Son üye
alwayymustii
Geri