Uyumludur hocam ama psu ve anakart upgrade etmenizi öneririmAmd Ryzen 5 5600 işlemcim Anakartım AB350M. Watt:400W. Rx 6600XT alsam uyumlu mudur, tam takır çalışır mı?
psu bir tık zayıfAmd Ryzen 5 5600 işlemcim Anakartım AB350M. Watt:400W. Rx 6600XT alsam uyumlu mudur, tam takır çalışır mı?
Peki XT yerine RX6600 alsam konu kapanır mı?Güç kaynağın çok düşük. Yeni güç kaynağı gerekiyor. Onun dışında uyumlu olur.
Peki XT değil de RX6600 alsam olur mu?psu bir tık zayıf
Al kullan ama sorun çıkarsa yine PSU değiştirmen gerekir.Peki XT değil de RX6600 alsam olur mu?
bence çok yüksek grafik gerektiren oyunlar oynamıyorsan pek gerekmez ancak ikisi arasında çök büyük bir tdp farkı yokPeki XT yerine RX6600 alsam konu kapanır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki XT değil de RX6600 alsam olur mu?
Peki minimum kaç psu almalıyım?Al kullan ama sorun çıkarsa yine PSU değiştirmen gerekir.
Anladım hocam peki kaç psu almalıyım minimum, kaç yeterli olur?bence çok yüksek grafik gerektiren oyunlar oynamıyorsan pek gerekmez ancak ikisi arasında çök büyük bir tdp farkı yok
minimum 500w önerilen ama bence minimum 600w +80 alınPeki minimum kaç psu almalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam peki kaç psu almalıyım minimum, kaç yeterli olur?
650W alırsan ilerde rahat ettirmesi için iyi olur.Peki minimum kaç psu almalıyım?