Yardım Ekran Kartı Slotunun Mandalı Kırıldı

batu1242

80+
Reaksiyon skoru
1
anakarttaki ekran kartı slotu mandalı kırıldı ekran kartıni çıkardım geri takamıyorum
napmam lazım

Fotoğraf koyabilir misiniz?

Ekler

• IMG_20221205_142913.jpg
    IMG_20221205_142913.jpg
    1.3 MB · Hit: 842
Gördüğüm kadarıyla sadece sabitleme mandalı kırılmış. Ekran kartını takıp vida ile sabitleyip sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ekran kartı takılır fakat kilitleyemezssiniz.
Ya ekran kartı destek aparatı felan alın tutması için yada bozuk bir anakart bulup o mandalı değiştirin

Gördüğüm kadarıyla sadece sabitleme mandalı kırılmış. Ekran kartını takıp vida ile sabitleyip sorunsuz kullanabilirsiniz.
abi yardim ettiğin için çok sağol ama o konularda beceriksizim ama dediğin gibi ekran kartını taktirirsam yeterli değil mi

O kilit aparatı önemli, en ufak bir sallantıda sorun çıkar. Vida yeteri kadar tutamaz kartı, o mandal daha önemli. Vida aşağı sarkmasını önler az da olsa, mandal slota tutunmasını sağlar kartın.

Aparat + Vida ile düzgün bir şekilde çalıştırabilirsin gibi geliyor bana

Dostum şimdi ekran kartı mandalını kırdığın için ekran kartını sakın kasa dikey pozisyondayken takma. Kasayı yatırıp ekran kartını oturt ve düz duraacağı şekilde hizala. Hizalama yaptıktan sonra güzel bir şekilde vidalarını tak. Eğer 2 vida deliği varsa iki yerinden de vidala ki sarkmasın aşağıya doğru.

Öyle eyvah pc çöp oldu dencek bir problem değil mandalı tornavida yardımıyla açık konuma getirip ekran kartını takabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,950
Üyeler
185,353
Son üye
tomplatz
Geri